Dam VM/EM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nigeriamatchen orkade man bara se en halvlek och gick då till sängs som segrare (2-0). Vaknar upp till slutresultatet 3-3. Visst känns det som en förlust. I natt var man vaken till 00,30 sedan orkade man inte vänta. Vilket var kanske tur då det enligt nättidningarna blev 0-0. kom igen nu tjejer, bättre kan ni.
 
 
Se bara på baskettjejerna de har vänt en match i sitt EM till vinst. Bra jobbat!
 
Sedan firar skavsår i rumpan 50år (Vätternrundan). Grattis!
 
 
 
Pendlingen mellan arbetsplats och stugan gått förvånansvärt bra, kanske därför man inte orkade vara upp i natt inför matchen. Sotaren varit här och gjort sitt jobb så nu är den (öppnaspisen) fixat för ytterligare ett år. Så har årets kull av förhoppningsfulla studenter kommit ut. Hoppas verkligen att ni alla får jobb och den fortsatta utbildning ni vill.
 
Ett tråkigt besked i veckan är det man fick om att tv kanalen Silver ska försvinna ur Boxers utbud. Synd då den varit en riktigt bra kanal med många lite "udda" filmer och många franska filmer. Troligtvis kommer man överleva detta med.
 
Blir väl att titta på prinsbröllopet ikväll förstår jag. Gillar den killen faktiskt. lite lik Prins Bertil som vi äldre kommer ihåg.
 
Får se om det blir en båttur under dagen då det tydligen ska vara bra väder. Nu är det dags för ytterligare en kopp kaffe.
 

Kommentarer
Postat av: Guldkryckan

Här skulle de sotat eller om det var rengöra ventilationen igår.
På en lördag så jag fick sända återbud till det där bröllopet i Stockholm.;)

Tror du att de kom som de skulle?
Nej :(

Grattis till prinsparet.


2015-06-14 @ 10:33:19
Postat av: Znogge

Framtiden är kanske inte alltid så ljus men vi får hoppas att det går bra för årets kullar!

2015-06-14 @ 11:54:02
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Inga M

Prins Carl Filip har vunnit i längden. Förr var han rätt blyg och försiktig men det är väl nåt som ändrar sig med åren. Och både han och Sofia ser så superförälskade ut. Det är ett romantiskt skådespel som jag gärna bidrar till via skattepengar. (Om det nu är den vägen det hela finansieras?)
Här hoppas vi på fint midsommarväder nu när barn och vänner drattar in så småningom.

2015-06-15 @ 09:37:39
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0