Äntligen Helg!

Så är det äntligen helg igen!

Veckan har bestått av arbeta och äta, skita sova. Sedan har vi handlat presenter till våra döttrar. Små barn små bekymmer, samt att utgifterna växer med barnen.

 

Tre veckor kvar till semestern, hoppas man klarar det! Har följt basket damerna i veckan och visst var det synd att de förlorade matchen om en VM plats. Fast tycker ändå det gjort en historisk bedrift i detta EM. Hoppas ni har det bra ute i stugorna eller cyberrymden!


Stockholm i helgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
som ni ser så har helgen varit helt underbar!
ABBA, Vasa samt Hard Rock Café.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kampen har Börjat!

Har idag påbörjat det årliga kriget mot ogräs och mördarsniglar. Hur tänkte överhuvudtaget vår skapare när han skapade dessa saker. Allt detta måste han gjort på lördagskvällen efter en box med vin. Efter ett par whisky kom han på idén med mygg och fästingar. Så allt detta är skapat då vår skapare införde lördagen som en festkväll. Varför växer skiten upp igen efter hinkvis med ogräsmedel över dem? Ska nog vinna kampen i år med, då jag alltid brukar utgå som segrare i detta krig, eller är det ogrässet som vinner eftersom det alltid kommer tillbaka? Ska åka tidigt till jobbet imorgon för att försöka åka hem lite skapligt på eftermiddagen. Skönt att det är fredag imorgon så det blir lite ledigt.

 

 

 

Kommer åka till kungliga huvudstaden i helgen, så stugan får klara sig själv. Det blir att gå runt i affärer tror jag om jag förstår min fru rätt och kanske ett besök på ABBA museet. Sedan blir det att äta gått och ta en öl och lägga sig. Hoppas bara att det blir bra väder i helgen.

 

Ha det bra! Dax för sängen!

 

 


Hur kommer vädret bli i sommar?

 
Hur kommer sommaren att bli?
Just nu är det sol!
 

Söndag snart tillbaka till verkligheten

Sista dagen på denna ledighet. Nationaldag, prinsessbröllop samt båten bottenmålad och bytt olja på motorn hängt på den på båten. Ett steg är nu kvar, det är att transportera båten till vattnet för sjösättning idag. Fick avbryta ledigheten med att jobba på fredagen. Överlevde detta utan några större problem. Personligen tror jag att det har blivit lite mycket av det goda denna helg., inte så att man varit stupfull, utan man har pysslat i trädgård och fixat med båten. Tagit en paus med ett glasvin eller öl tillbaka till sina sysslor sedan en liten vinpaus igen. Det har varit ett småskvättande hela tiden. Nästa helg kommer ske i läsken och kaffets tecken!

 

 

 

Just nu lyser solen, fast det ska tydligen bli regn till eftermiddagen enligt alla prognoser. Typiskt då man ska sjösätta.  Ha en skön söndag!

 

 


Onsdag kväll i stugan

Inte kom båten i förra helgen, gör ett nytt försök denna helg. Ledig imorgon ska tyvärr jobba på fredag. Bara vädret blir bra så åker båten i havet eller sjön då det är Östersjön. Ikväll blev det lite vin till kycklingen samt två eller kanske tre Whisky efter det så just nu mår man prima! Hoppas man mår lika imorgon bitti. Vinet var Chill out rosé, Whiskyn var Grants., vilket i många öron är en skit Whisky. Fast den är faktiskt riktigt bra för att vara blended.

 

Ha det bra imorgon och med att

 

fira vår nationaldag


RSS 2.0