Lite Ljusare

 
 
 
 
 
Nu är det lite ljusare längre. Skönt att det går åt rätt håll.
 
 
 
Lekte lite med mobilkameran då jag tittade på tv 
 
Visst är dagar under vintern med sol och några minusgrader sköna, fast när fjärilarna kommer är det definitivt skönare.
 
Sedan kommer alla blommor och grillarna åker fram!
 
Snart slut på Januari och sedan ska bara Februari klaras av. Mars får vi ändå kalla för början på vårsäsongen! 
Detta betyder samtidigt att man blivit ett år äldre. Kommit upp i den underbara åldern av 58 år. Snart börjar livet, fast samtidigt så måste man se till att leva och må bra fram tills dess.
 
SÅ.........
Gäller i 7 år till!
 
För som sagt man måste njuta av stundens positiva ögonblick som livet ger oss. Stanna upp en stund och känn efter hur underbart det är just i detta ögonblick.
Njut medans man har chansen!
 
 
Ha de! !!

Ställ upp nu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Nu om aldrig tidigare måste vi alla stå upp och visa var vi står gällande våld mot oskyldiga. Pennan och det fria ordet är viktigare än något annat.
 
 
 
Bilden lånat från Aftonbladet
 
Hoppas att vi inte har glömt efter någon vecka
 
 
 
 
 

Julen bort

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag kommer vi se till att julen kommer bort från stugan och även i staden.

Måndag och är ledig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måndag och är ledig. hur skönt som helst. Tittade på JVM igår, får faktiskt erkänna att Ryssland var klart bättre än våra pojkar. Tittade även på James Bond och  Återträffen, tur att Bond gick på fyran då varken hockey eller filmen på SVT var något som tilltalade mig.
 
 
 
 
 
Frugan och jag ska försöka komma iväg under Januari för att se Micke och Veronica på bio.
 
 

Nyårslöften

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har nog för länge sedan slutat med nyårslöften. Lyckades för 4 år sedan  med  att sluta röka. Funderar just  nu på  att lägga av med  snuset,fast saknar just nu motivationen. Annars är det de vanliga som gäller röra på sig lite mera samt leva sundare. Tyvärr har inte lottogudinnan kommit på besök så det nya året verkar börja ekonomisk som det gamla året slutade.  
 
 
Har sett  tolvår som slav på tv, tycker att det var en bra film som fick en att tänka på människans kamp för lika värde. Kan verkligen rekommendera den filmen.
 
På tv har jag hittat en serie som heter WildWest Alaska på tv 10. Riktigt bra serie om livet i en vapenaffär.
 
 
 
 
 
Har sista tiden haft  svårt  med att sova om kvällarna vilket beror på  fullmånen säger frugan. Jag är väl inte någon dj.... varulv? Annars känns allt nästan läskigt bra just nu.
 
Om jag längtar till normala rutiner eller vanliga oxveckor, inte ännu faktiskt kortveckorna kunde fått fortsätta ett tag till för mig.
 
En sak som definitivt är bestämt inom en kort framtid är att lämna in bilen på 1500 mila service igen. Milen rullar på fort när man pendlar, fast man bidrar med sysselsättning för bensinmackar , bilverkstäder samt vägunderhållning så visst ser jag till att arbetstillfällen finns i Sverige! 
 
Ute i världen mördar människor varandra för religion, naturtillgångar och etniskt ursprung, I Sverige gör vi det då vi har olika uppfattningar om hur högerregeln ska tolkas. Visst har vi kommit längre intellektuellt än övriga världen! 
 
Hoppas att man hittar ligisterna eller mordbrännarna som håller på med att förstöra religiösa mötesplatser i vårat land. 

Nytt år

 
 
 
 
 
 
Huvudvärk idag??

RSS 2.0