Valborg

Så är det Valborg och första maj.

Är inget som jag brukar fira i vuxen ålder, valborg var roligt som ung och gällande första maj så är det raggartåg och knuttetåg som drar de stora folkmassorna. Det verkar som om allt vad demonstrationer brinner inne i helgen. Kanske det man lagt på majbrasan.

 

Så här blir det stugan så fort frugan slutar jobbet.

 

Ha en bra helg!


Blommor

Vilket typiskt aprilväder, så nu är alla blommor övertäckta och står mot husväggen under altantaket. En del fick komma in i stugvärmen.
 
Nu får aprilvädret ge sig tycker jag!
 

Vardagskoll

Igår blev det lite fixande med blommor, som man får täcka över i väntan på att värmen kommer bestå. Annars har det varit nästan som vanligt. Fick åka till akuten 16/4 var bara över dagen som skönt var. Hade dubbelskal så min hjärtsvikt hälsade på under onsdag – fredag. Nu fungerar allt som det ska.

 
 

Sköt om er!


Allt under kontroll.

Så blev både släpvagn och bil godkända av besiktningsmannen vilket var skönt så nu kör vi i ett år till. Fast visst är jag fortfarande sugen på att byta bil. vi håller det öppet än så länge.

 

Har beställt lite vin från Vinoteket några gånger och hittills är jag kanonnöjd, bra viner och hemkört till dörren.

Hoppas verkligen att det blir bra väder i helgen så man kanske kan komma ut en sväng till stugan.

 

 
Försöker genom denna några år gamla bild höja vår syn för finkulturen.
Visst är det vackert?

Snö??

Igår kväll kom snön och lite ligger fortfarande kvar. Mulet kallt och grått väder tur man är inomhus idag. Hoppas att det var sista besöket av gubben Frost.

Känns inte som om man längtar efter att lägga i båten än på ett tag. Sitter just nu och kollar på nätet efter bil då jag tänkt mig byta i år eller nästa år. Kommer nog bli en diesel eller bensin då jag som pensionär så lite nu. Har liksom inte lust att släpa runt på ett batteri och vem köper en begagnad mobiltelefon? Så elbil får vänta för mig. De märken jag funderar på är VW, Peugeot och Dacia samt Citroên. Men som sagt ingen panik ännu.

Ha en bra dag!


Fredag

Gårdagen var riktigt bra trots andningen, hann med att slänga en heldel gällande plast och papp och var ute på promenad. 

Tror det är en pensionärs varning när man tycker det är skönt att ha en sådan anläggning inom området. Det är glas, plåt och tidningar man måste åka till återvinningscentralen med, Givetvis större saker också.

 

Idag har vi skitväder i Östergötland så vi blir kvar i stan ikväll, får se hur det blir imorgon då frugan vill vara hemma och det brukar ju bli så som hon säger.😉

 

 

Ha en bra fredag!


De ä gött att leva

Igår snö,idag solsken det är verkligen aprilväder just nu.
Har det just nu lite tufft med andningen så det blir att ta det lite lugnt idag, fast jag har pressat mig att gå 5 km på morgonen.
Ska vila en liten stund sedan ska jag gå med sopporna, det blir en hel del när jag är hemma och frugan jobbar hemifrån.
 
Undrar om företagen verkligen får tillbaka all personal till arbetsplatserna eller kommer många fortsätta jobba hemifrån?
 
Nu är det verkligen en härlig tid bara dagarna blir varmare och man slipper snöandet.
 
 
Ha en skön helg!!

Överlevt

Så är Påsken avklarad och de få kilon man hade gått ned sedan Julen är tillbaka runt midjan. Hoppas man får bort dem innan Midsomma. Tycker det blev en härlig bild som jag tog innan Påsken.
 
Ta hand om er!!

Glad Påsk!

Så har pandemin förstört även Påsken!😀
Bilden från Google.
 
 

RSS 2.0