Kim Jong Sjöstedt förvånar oss inte!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
"Regeringen föreslår en höjning av skatten på investeringssparkonton och kapitalförsäkringar nästa år, efter påtryckningar från Vänsterpartiet. Det skriver Dagens Nyheter. 
Höjningen av schablonskatten uppgår till 0,25 procentenheter jämfört med dagens nivå och beräknas leda till 790 miljoner kronor extra i skatteintäkter.
Vänsterpartiets ekonomisk-politiske talesperson Ulla Andersson säger till tidningen att man egentligen skulle vilja se en större höjning, eftersom sparformen ISK-konto ”gynnat de som har allra mest kapital”.
– Det är detta som ökar klyftorna i vårt land väldigt mycket, säger hon."
 
 
Nordea kanske inte har helt fel ändå! Varför tror man att det "bara" är de "rika" som sparar och inte vi vanliga? Varför beskatta redan skattade pengar? Varför inte minska på förmånerna till riksdagsmännen? Åker de ur riksdagen så ska får de söka jobb som vi andra. Tror Lars Ohly håller med mig om att det måste vara en utsugar teknik att leva på oss skattebetalare år ut och år in.
 
- Det här är ännu en av skattehöjningarna som drabbar vanligt folk. Först gör man skattehöjningar på arbete och nu ger man sig också på sparande. Vi vill ju att människor ska spara ihop till en buffert. Så jag tycker det här sänder helt fel signaler. Det här är ju en bred sparform - det handlar om 1,8 miljoner människor
 
 
Håll i er Danmark snart kommer det komma en massa båtflyktingar från Sverige!
 
 
Vilken himla tur att de ( bolsjevikerna) inte har majoritet!

Händelserik tid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ännu en vecka avklarad på arbetslägret.
 
 "Arbete ger frihet" , tror jag man hört.
Arbetet har rullat på som vanligt.
 
Tyvärr så förlorade min bror kampen mot cancern. Känns tomt utan honom.
 
 

 
Läste någonstans om att tv/radio avgiften skall skrotas mot en skatt som är inkomstbaserad som kommer gälla alla för att trygga anställningarna på monopoltv. Så lyckades storebror komma på ett sätt att skinna sina medborgare igen!
 
 
Hemskt med översvämningarna i USA. Människan klarar av mycket, men naturens krafter klarar vi inte.
 

 
Sköt om er.
 

RSS 2.0