Februari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då har man blivit 60 år. Firandet var lugnt med släkt och vänner, inget stort kalas utan lugnt och stilla,då läget för min bror är oförändrat.
 
Vi var ute vid stugan och vi har fått för oss för att bygga ut med ca 25- 30 kvadratmeter. Kostnaden blir ca 600 000 kronor. Med indraget vatten och toalett.
 
Mycket pengar, men lika bra att göra det innan barnbarnet kommer och sedan har vi fått ytterligare en glad liten kille som bonus barnbarn, så visst behövs det lite mer boyta.  Vi kommer nog att flytta dit som glada pensionärer. Hoppas verkligen att man kan /har råd att gå vid 63 år. Känns som om man gjort sitt gällande ekorrhjulet. Gäller även att kommunen tillåter utbyggnaden samt att vi får låna lite pengar av banken.
 
 Radhuset kommer nog säljas inom 5 år.
 
 
 
För vem vill bo i städer som "förtätas" som politikerna kallar det. Detta kommer betyda att det blir förbud mot bilar där och förslumningen kommer ske. Varför behövs inte parker och offentliga fotbollsplaner längre inne i städerna? Tyvärr tror jag vi håller på att göra levande innerstads kärnor till ghetton.
Hoppas verkligen att jag har fel.
.
 
Angående valet i USA, så följer man händeleförloppet med spänning. Mest intressant är nog vad EU och vårat kära fosterland ska göra då det verkar som om Europa får klara sig själva. Europa borde kanske börja snegla österut istället för västerut. Tror personligen att valen i Frankrike och Tyskland samt Holland kommer bli mer viktiga för vår gemensamma framtid i Europa.
 
 
 
Visst känns det spännande! 
 
Bästa reklamen I år har redan varit.
 
 
 
Håll drömmen levande!
 

RSS 2.0