sista veckan

Så har man äntligen varit ute med båten denna sommar. Det har blivit två turer sammanlagt, känns som om det är vad som kommer ske denna sommar. Just nu regnar det efter en skaplig dag med sol och moln givetvis.Har även lyckats göra ett skjul eller rättare sagt lagt ett brädtak över en av de vedhögar som blivit efter allt som man kluvit med vedklyven. Det är faktiskt skönt att ha en sådan sp man slipper stå med en yxa, som för i tiden.  Ska åka in till staden för att inhandla en ny kyl o frys då den gamla frysen tackade för sig under veckan efter ca 25 år i tjänst hos mig. Får kanske inte klaga på den. Har letat på nätet efter en billig o bra kyl o frys, hittat en Samsung som verkar vettig.

 


Ska försöka hinna med att fiska lite innan det är dags för tillbaka gång till verkligheten igen.Fast som sagt vad ” det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder”. Samtidigt är det så att man kan ha dåliga kläder vid bra väder!!Alltså sol o värme är bättre än regn o snö!


Sommar 120725

Skapligt väder idag, här har vi just nu lite sol dis. Solen tyvärr täckt av tunna moln. Så det är inget båtväder enligt frugan.

Får gå ut och klyva lite ved så man gör någon nytta idag. Får se om jag kan övertala frugan inför kvällen med en båttur.

 


Regn,sol,regn

Har varit på liten semestertripp till Tyskland och bunkrat upp bilen med godsaker. Vädret var som hemma lite sol mycket regn. Fast då får man titta på tyskland genom bilrutan,ibland blir lite tråkigt då man skulle vilja gå ut trots att allt är lerigt o blött.

Åkte broarna, vilket jag inte gjort på minst 5 år. Trevlig att köra över dem fast man missar sina raster man får med färja. Sedan blev det Flensburg. Trevlig stad med mycket att se på förrutom shopping.

Nu är det dags för kaffe samt gå och tömma båten på regnvatten. Har inte varit ute med den ännu.

Semester

Kaffe, solsken ute samt kunna sitta och se på morgonnyheter. Då är det semester!

Vilken glädjebrud på tv 4

Här sitter man och tycker det är underbart att solen lyser. vad säger då väder tjejen på tv4. Nu när sommaren äntligen kommit så blir dagarna mörkare. det var denna sommar!

RSS 2.0