VIKTIGT!

Så blir du bikinimodig

Nästan alla är missnöjda med något på sin kropp. Men missnöjet kan lättkontrollera ditt liv.

För att ta tillbaka kontrollen måste du acceptera dina tankar utan att agera på dem.

Då kan du få det liv du verkligen vill leva.

Bikinimodig? Va f....

När kommer artikeln om badbyxtuff?

Snälla Expressen vi vill ha sådana här seriösa reportage!


Snart dags!

Ringt lite samtal idag utan framgång!

 

Klippt gräsmattan, vilket var svettigt i detta vackra väder. Längtar efter en båttur på sjön som kommer att ske under helgen. Riktigt nöjd med nya motorn fast alla ”båtproffs” varnade för snurran.

Snart semester!

Vilket innebär stugan, kanske Tyskland för att bunkra upp!Hoppas bara att vi får behålla det fin vädret länge, länge!

Ett litet semestertips igen!

Det goda i livet är gratis

Det går att njuta av livet utan att det kostar en krona!

Du kan bo utomlands, äta gott, lära dig spanska och gå på bio - helt gratis.

Så - spana in de bästa tipsen och ha en riktigt skön gratissommar!Byt bostad

Låna ut din egen bostad - och flytta in i någon annans! Hitta drömhuset vid Medelhavet, i Kanada, USA, eller varför inte på svenska Västkusten, på Gotland eller i en charmig norrländsk by. Det finns en rad sajter som har ett enormt utbud av hus. De flesta tar någon form av medlemsavgift/annonsavgift men själva låsbytet är gratis.

www.bostadsbyte.com

www.intervac.com
Snott från massmedia!


Sol, sol

Sol, sol sol.

Nu har äntligen den svenska sommaren kommit! Vi får hoppas att den stannar ett bra tag så man kan njuta av vädret!

Snart dag för en liten tur med båten i det vackra vädret!

Lite semestertips eller gå in på http://www.soderkoping.se/Turism/ inför semesterfirandet som kanske redan börjat eller snart ska börja!


Inför helgen!

Inför stundande helgen!

Föräldrar håll koll på era tonåringar

Lämna inte bara dessa vind för våg.

Kolla upp vad och vem ska de vara med.

Ta det lugnt i trafiken.

Är det kö så lägg in er i kön försök inte köra om även om du kör en Porsche.

Alla vill komma fram!


Växthus

Enligt en del tidningar så kan man fira midsommar i sina växthus. Då får man inget regn på sig om man inte glömmer sprinkler systemet för bevattning. Runt omkring kommer det vara grönt och fint med blommor o blad. Sen får vi inte glömma bort att detta är det närmaste vi kommer den av forskare hotande växthuseffekten?!

Troligtvis kommer vi få samma tips till jul. Varför inte pynta upp o fira jul i frysen, då infinner sig julstämning ned is o kyla. Jag bjuder på tipset!


Så börjar snart sommar tv

Vilken tur vi kommer att få i sommar!

Först alla repris filmer på tv, sedan kommer allsång på skansen samt Lotta på Liseberg. Helvete vad det ska sjungas runtom i stugorna i Sverige.
Sedan kommer Ernst dyka upp i rutan. Som om inte detta är nog så kommer vår händiga Martin att förpesta tillvaron för oss gifta/sambos män.

Så sommaren 2009 kommer bestå av en massa allsångsnynnande hemmafixare. Tänk er själva, man kommer inte kunna höra en enda liten fågel som kvittrar, utan en spikande sjungande stackars karl!

Förr sa man att Göta kanal var ett skilsmässodike. Nu tror jag det är Martin och Ernst som förstör mest när det gäller den svenska sommarstugeidyllen.

Helvete grabbar vi vill koppla av med en öl i handen och inte en spikmaskin o en dj... massa spik i käften!!


Glad sommar!!


Vändpunkt

Snart stundar midsommarhelgen med snaps, sill och färskpotatis.

Förhoppningsvis kommer en och annan svensk jordgubbe slinka ned. Vi får hoppas att vädret blir bättre och framförallt varmare för just nu känns det som höst!Samtidigt får vi inte glömma att vi vandrar mot vinter igen!
Trevlig Midsommar!! 

Lördag kväll

Allt fungerar som det ska gällande båt. Tyvärr fattar inte gäddan att han ska ta mitt drag.

Grillning vid regn uppehåll, så helgen så långt toppen.


Hett i sommar

Ungdomens spritproblem?
Full rektor festade med eleverna

Avgångseleverna från gymnasieskolan i Västernorrland festade hela natten. I deras sällskap var skolans rektor - berusad.

Nu sprids filmklippet med mannen på Internet.

- Jag är djupt ångerfull, säger den avskeds hotade rektorn

Herregud!!!


Uppehåll

Just nu uppehållsväder vilket gör att man kan passa på med att springa iväg med soppåsarna. Snart blir det fredags grillning om vädret tillåter att man sätter på grillen. Vid sådana här dagar skulle det vara toppen med en gasolgrill, fast tycker inte det är samma grej med en sådan. Halva nöjet är att sitta och tita på kolen när den brinner. För mig kommer det nog att vara kol grillat som gäller även fast det regnar. Gasol grill känns lite som el grill, ingen rök eller doft. Okej man kan köpa till lite spån så man får det att smaka som kol grillat. Fast känner man sig inte som ett spån själv när man måste göra så för att få den gamla heliga kol grilleffekten?    

Kanske ska man prova sitt kastspö under helgen och se om gäddan fortfarande gillar mina drag. Man får hoppas att de fortfarande hugger. Givetvis så kommer det att bli ugnstekt gädda så ifall någon dag i veckan som kommer.Ett semester tips!  


Ett kanon område med mycket sevärt och fin, fina stränder för en eller två veckors rekreation.


Allt bra


Allt bara bra på andra sidan!

Sommarlov

Idag så regnar det igen vilket betyder att det endast blir att tömma båten på vatten istället för att kunna åka ut med den. Fast det kommer komma dagar då man sitter i båten och bara njuter av sol, vind och hav.

Hoppas att alla föräldrar tänker på att det är den största fyllehelgen för våra kära tonåringar som ska fira in sommarlovat . Håll koll på era barn så att det de kommer hem som de ska samt att de är hela och rena. Tycker att det måste ligga på föräldrarnas ansvar för att begränsa ungdomsfyllan. Så varför inte hoppa över starkölen eller vinet för att skjutsa och hämta de små liven!
Ungdomar ni måste även ta ert ansvar inför kvällen. Lämna aldrig en kompis ensam som fått i sig för mycket, utan se till att han/hon kommer hem. Vad kan hända? Troligtvis får ni lite skäll av föräldrarna, fast det andra alternativet är betydligt värre!

Ha en trevlig helg!


Uppehåll

Nu ät det dags att springa ut o fixa lite innan nästa skur.Idag har det varit en så där dag gällande jobb. Fast det kommer säkert att bli bättre bara värmen kommer

Sitt skönt i sommar


Eu-valet

Ser att många bloggare undrar över hur ungdomen tänker som kan rösta på Piratpartiet som är ett enfrågeparti. Visst det kanske känns tokigt för oss äldre, men samtidigt så får väl de så kallade etablerade partierna skämmas över att de inte kunnat fånga ungdomens intresse. Samtidigt så kanske det är så att de inte har en enda fråga som de tänker engagera sig i utan deras intresse finns i lönen som de hämtar i Bryssel!   

Så ett sätt att visa för de etablerade är väl att gå och rösta men inte på dem! Samtidigt så känns Piratpartiet bättre än andra alternativ, så bra jobbat ungdomar!  


Sverige

Så fick vi stryk igen i fotboll!

Okej två skåningar höll på att fixa till oavgjort (Zlatan och Henke). Vad består svensk fotboll av förutom dessa två? INGET!! Rena korp laget om vi ska vara ärliga. Så det är så långt har vi kommit med vår satsning inom elitidrott. Korpidrott! Länge leve den svenska modellen!

Spö i fotboll, en biltillverkare konkurs den andre kanske Kina ägd. Res på huvudet och var stolt det är vår nationaldag!Snart Dags

Nu är det snart dags för sjösättning. Samt att prova nya snurran. Halva priset mot  kända märken, så den behöver bara hålla halva tiden mot dessa för att det ska vara ett bra köp!

Samtidigt som man tittar ut genom fönstret så är det inte direkt något båtväder just nu. Fast det kommer så det är bara att börja måla och fixa för att invänta sommaren!


Skyldighet och Rättighet

 Vi kan tycka vad vi vill om det, fast tycker vi ska utnyttja chansen att tycka till!

Kanon grupp

Finns hos varuhuset för hemmafixaren och proffs!
Grymt bra pris!

Livet i påse


RSS 2.0