Glad påsk!

Glad påsk på er allihop! Hoppas att långfredagen varit lika bra som min med vackert väder samt god mat. Ska försöka göra lite nytta  idag innan det blir dag för grillning.


Samtidigt är det skönt att frugan är kvar hemma även denna gång!


Vad är det som händer med våra banker?

Håller vi på att fördumma oss själva i vårt kära fosterland?
Om jag förstått allt rätt så pågår det revolter runt om i världen och vi skickar svenska pojkar och flickor runt om i världen för att försvara den västerländska levnadskulturen. Vad pågår då samtidigt i våra stugor. Jo hur ska vi modernisera våra kök eller ska vi piffa upp badrummet. Detta kan vi lösa genom frikostiga lån, fast alla ekonomer oavsett politisk hållning i vårt land varnar för lånebubblan.Samtidigt så kommer många utförsäkras och sjukvården är bristfällig fast vem bryr sig när vi kan se Ingmar Stenmark i bar överkropp med en snusnäsduk på huvudet. Uteliggare vad är det jämfört med mamma byter hem för en vecka!Sedan finns det alla ensamma runt om i landet som givetvis borde förstå att vi vill skratta år dem i ensam mamma söker eller bonde söker…! Så sitt inte hemma vid köksbordet o tjura utan kom ut och gör tv underhållningen trivsam för oss andra!Det finns faktiskt ett program som speglar verkligheten i Sverige idag!Inte är vi smartare än en femte klassare!Det senaste som verkligen måste vara ett bevis på att vi är i nivå med femte klassare (ursäkta alla barn), måste ändå vara våra kära banker som går ut och hotar med att de kommer flytta utomlands!


Men för helvete flytta då !Fast våra pengar ska vara kvar i Sverige samt innan ni flyttar ska ni betala tillbaka allt som vi fått hjälpa er med när ni lekte affärsmän!Lycka till i Albanien bankfolk!! 

 


RSS 2.0