Adjö 2016 Välkommen 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så blir det snart ett nytt år!

 

2016 har nog varit hyffsat bra, inga större inköp förutom installationen av bredband i staden. Julen firades ute i stugan liksom nyårsfirandet just nu.

Vi har varit på sommarkonsert och julkonsert med Peter Johansson och Matilda Grun. Det mycket trevligt och bra.

Sommarkonserten var i en kyrka där ljudet blev väldigt mäktigt.

Arbetet har rullat på, fast börjar känna att man vill göra något annat. Helst glad pensionär!

 

Tyvärr avslutades året med att en god vän gick bort.

Det verkar som om min utlandsresa på 60 års dagen inte blir av då min bror är väldig dålig. Cancer är en djävulsk sjukdom.

 

Hoppas att 2017 blir ett bra år för oss alla. Fast visst har man en större osäkerhets känsla inför 2017 än 2016.

 

 

Bilden lånad från Google. Tänkvärd! 

Bloggen går in på sitt 10:e år!

Nu är det snart dax för nyårsfest.

Håll drömmen levande!

 

 

 


God Jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 God Jul!!
 
 
 

Ibland blir allting fel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter och lyssnar på Rolling Stones senaste skiva, vilken är toppen bra. Bara gamla blues låtar, fast det kan gubbarna.
 
 
 
Hoppar Whiskey flaskan idag.
 
 
 
 
 
Gick hem tidigare idag då jag fick beskedet om att en vän gått bort för några dagar sedan. Vem läser dödsannonserna i tidningen? inte jag tyvärr.
 
Känner en tomhet efter denna vän som var sexton år yngre än undertecknad. Hjärtinfarkt, ska man få det vid 43 års ålder?
 
Denna vän var alltid glad och hade glimten i ögat samt ställde upp för sina vänner, så saknaden efter dig känns ska du veta och varför hann (tog mig tid) jag inte att besöka dig då du separerat från din fru. Det är så att man skäms lite att över denna tidsnöd man hamnar i nuförtiden. Sitter och tänker på alla roliga och ibland rent ut sagt tokiga saker vi hann göra tillsammans.
Man får sig en tankeställare om allt i livet som man stressar för. Är det värt detta eller man kanske borde se till att njuta av livet och det man har.
 
 
Sänder en tanke till dina barn och din exfru som ringde mig, då hon såg att jag sökt dig min vän.
Du kommer alltid finnas i mina tankar!
 
Farväl! 
 
 

Måste bara ha och har beställt den.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Släpps idag!!! Blue and lonesome.!
Beställt den, kommer om några dagar.
 
 
 
 
 
Bilden från filmen Havanna moon. Har verkligen drabbats av Rolling Stones  yra just nu. Kanske inte världens bästa musiker, men troligtvis världens störta rockikoner och troligtvis bland de bästa musikerna i världen just nu.
 
 
Samtidigt så känns det som detta är är nog det enda som upplevs positivt i världen just nu. Hur kommer 2017 bli egentligen?
 
 
 
 
Då den gamla stereon gjort sitt så det inhandlades en ny billig under Black Friday. Allt finns, är på 100 watt, kan ta emot via Bluetooth, ej skicka via Bluetooth samt andra finesser som var bra enligt yngsta dotter och hennes pojkvän.
Men inte uttag för att koppla in hörlurar. Den kostade bara 1000 kronor så den får duga. Får väl lyssna via datorn om jag vill ha på hörlurarna. Frugan och jag har lite olika synpunkter på hur högt man ska ha på volymkontrollen när man lyssnar på musik. Kanske därför jag kommer få hörapparater på bägge öronen samt har tinnitus.
 
 
 
Nu ska vi först tända ljus nummer två och förbereda oss för att fira  Kristus födelse. Eller är det Kalle Anka vi förbereder oss för🎅😜??
 
Nu är det dags att sova lite.
 
Håll drömmen levande!
 

RSS 2.0