Båttur

Så blev det äntligen dags för en båttur. solsken inga större moln ingen blåst. vi var ute med båten i nästan tre timmar och åkte omkring och njöt. Blev lite brunbrända av solen med, så allt var toppen.
Vädret idag tillbaka till molnigt samt lite regn, får inte vara sol två dagar i följd.


Måndag
Sitter just nu med en kall öl för en stunds paus från mitt sågande med min gamla motorsåg. Tyvärr är väl jag en sådan som köper prylar och glömmer sköta dem. Tror jag hört av någon att kedjan måste slipas upp ibland, är det vart 20:e år som är åldern på min såg? Ska väl inte klaga då den startar och med lite svordomar samt en massa bensin kommer man igenom stocken. Bensinen är givetvis till motorsågen! Vädret, vindstilla ca 20 grader varmt men givetvis moln på himlen. Så båten ligger kvar där den låg sist.Som sagt va, det är måndag och livet går vidare.

 

 

 


Snart slut på helgenSå har snart denna helg passerat. Visst har det varit en konstig helg med den norska eller nordiska katastrofen. Hoppas verkligen att vi aldrig får uppleva något liknade ännu en gång. Samt att vi alla nordbor hedrar minnet av de bortgångna.  Har själv gått på snigelfart idag. Ska grilla lite nu till kvällen samt se på tv. Imorgon är en ny dag!

En helg för att tänka

denna helg hoppar vi shopping o festsnack samt alla andra världsliga bekymmer. Vi måste tänka om vi vill ha ett sådant samhälle som vi nu ser omkring oss!Våra tankar borde vara hos vår granne.

Dag 3

Dag 3

Så är dag tre på semestern tillända snart. Vad har hänt idag, inte mycket det blev en slappar dag efter att ha pysslat med mina brädor som jag inköpte dag 1. Har bytt lite sådana på huset samt givetvis klippt gräs. Ingen båttur då det givetvis fanns moln himmelen.

Har varit ute och plockat lite svamp o blåbär i skogen. Blåbär finns i mängder, fast svampen räcker till en macka.

 

Kvällen har bestått av givetvis grillning samt tittat på mat Tina, hon är det enda matprogram som jag personligen kan se. Vilken tjej att kunna ”flörta” genom tv rutan! Såg även på nyheterna, där man slog ett slag för turismen i Sverige. Den drar in mer pengar än vad bilindustrin gör. Vem mer än journalisten är förvånad!?

 

 

Samtidigt så är det skönt att ta varje dag som den kommer och inte ha något inplanerat. Ibland kan man faktiskt sakna perioden mellan två jobb. Enbart detta att man styrde sitt liv själv, vilket man gjorde som egen företagare med. Fast man måste leva och då är en anställning tryggare. Så det är bara gilla läget som en del säger. Vädret; inget regn fast som sagt var der det moln på himlen.

 

Imorgon ska det bli konstant regnade över gamla Svedala enligt alla väderprognoser, så det blir att hitta på en utflykt över dagen. Får se vart bilen hamnar kan bli någon lite mysig stad utefter östkusten.

Nu väntar sängen, godnatt!

 


Dag 1 på Semestern!

Så har snart första dagen på semestern gått, det blev lite regn under dagen så har passat på att ”shoppat” som det heter. Nu börjar det lätta upp och solen verkar kunna bryta igenom molnen. Det passar utmärkt till kvällens grillning. Blir inget avancerat utan några kotletter och lite potatis tillköttbitarna. Givetvis blir det några öl till grillning samt matintag.Ska snickra lite vid stugan och sedan kommer vi göra små utflykter bl.a. till shoppingen Mecka ”Ullared”. Denna plats är faktiskt riktig rolig att besöka. Hoppas verkligen att vi kommer hinna ut lite med båten då vädret tillåter för en liten tur. Visst ja, det som inhandlats idag är faktiskt brädor o skruv, tror inte det är så mycket att lägga ut på bild !!


Fotboll snart

Äntligen helg. Fast visst kan vädret vara bättre. Sitter just nu och slö tittar på tv i väntan på att våra helt underbara fotbollstjejer ska ut för att kämpa om bronset. Visst var det synd att de förlorade mot Japan. Samtidigt så undrar jag om vi verkligen hade slagit USA två gånger. Så finalen hade enligt min mening blivit en förlust (silver). Känns det inte bättre med att avsluta VM med att vinna bronset!  Så vi får alla hålla våra tummar att det går vägen. Tack tjejer för underhållande fotboll som ni presenterat i rutan för oss svenskar.


Norrköpings kommun

Just nu skiner solen och har jobbat klart för dagen. Skulle vara toppen med en liten båttur, fast damen som ska vara min livskamrat har plötsligt sett små stackars moln i horisonten. Så där försvann den båtturen.

Har faktiskt för första gången försökt att följa diskussionerna som kommit massmedia angående Almedalen. Vad är nytt egentligen på den fronten?

Det som verkligen har poppat upp på massmedia himlen är så ifall Arbetarkommunen Norrköping som tydligen förvandlats till någon sorts variant av vilda västern. Det skjuts utanför krogar, knivslagsmål samt vårdpersonal som lär vara "tuffa"mot gamla damer på 100 år. Verkligen modigt av dem, samt vilken proffsig attityd de styrande intar. Endast omplaceringar, Modigt eller kanske de hamnar under namnet på en tv serie som fanns när jag var ung, MMM= Mindre Modiga Män.

Man skäms över den staden! 

Snart semester vilket ska bli kanon skönt får hoppas att solen visar sig o molnen som min livskamrat ser inte dyker upp på himlen.

 


RSS 2.0