Hur blir 2011?

Just nu har det förekommit stora protester i arabvärlden mot alla gamla ”gubbar” som sitter kvar. Hela västvärlden ställer upp på protestanterna, fast det var tack vare oss de kunde sitta så länge.

 

Har också läst att vi har en ”tigerekonomi”, är det verkligen något att sträcka på sig för. Om jag förstår det hela rätt så är tigern utrotningshotad. Det kanske är så Reinfeldt menar när man nämner ”tigerekonomi”.

 

Hoppas verkligen att en borgerlig regering förstår att nu när ”tigerekonomin” gäller, så går det utmärkt att banta Arbetsförnedringen.

Vi väntar med stora förväntningar på dessa nedskärningar i offentliga utgifter. Eller är det så att ni kommer hitta på nya ”spår” för att hålla de lång, lång långtidsarbetslösa (de som är på Arbetsförnedringen mellan 8-16) under armarna?

 

Vi väntar på besked!

 

 

 

 

 


Ändringar inför 2011/2012!

 

Så är det helg igen! Med risk för att låta som en gnällig gammal gubbe. Så visst är alla helger runt jul och nyår för många! Varför tog man inte bort nyårsdagen istället för Pingst helgen när vi skulle införa Nationaldag i fosterlandet?


Vad har vi för nytta av nyårsdagen egentligen, 75 % av invånarna ligger antagligen på sofflocket eller ligger inne på toaletten och kramar toalettringen.


Tänk så positivt det skulle var för miljö, folkhälsa samt att staten verkligen fick ned alkoholkonsumtionen i fosterlandet. Samtidigt så får vi tillbaka en helg då gräset är grönt och trädgårdarna börjar dofta av blomster!   Vi kan då sitta där vid våra grillar och njuta, föräldrar kan igen vara med sina ungdomar på olika sportscuper runt om ilandet eller utomlands. Dessa cuper är i dag då föräldrar inte har möjligheten att medverka den största inkörsporten till droger.

Så nu kanske vi får välja mellan att må pyton själva en dag eller kunna vara med vår framtid lite mer.


Så se framåt mina vänner efter denna helg så kommer det dröja till nästa. Detta innebär att vi alla kan få möjligheten att verkligen bidra till att Sveriges BNP ökar och vi alla kommer bada i honung!


Låt år 2011 bli det år då vi fick in pengar som aldrig förr till alla statliga instanser!!  De behöver allt de kan få!


Fast nu är det dags för att komma tillbaka till verkligen! Ska ut och ta hand om det vita helvete som kom ned igår!

 

 

 

 


RSS 2.0