Vi är Guldköping igen!

Så har vi tagit guld för både Damer och Herrar i basket. Var hur spännande som heöst. Herrarna var nog favoriter, men tjejerna gjorde en riktig bragd.
 
Satt lite blommor och Gullvivorna växer så det knakar. Nu är det bara båten kvar att sjösätta.
 
Kommer man verkligen att åka mycket med den i sommar pågrund av rådande bensinpriser,
Är glad pensionär och frugan jobbar med en bra lön, så pengar har vi. Tycker ändå att vi märker av prishöjningar som det är just nu. Visst vi ska inte gnälla utan vara glada, då vi kunde haft det som Ukraina och visst kan vi spara in på handlandet. Tyvärr har vi något som kallas ensamstående med barn och som kanske är "mellan två jobb" sedan en längre tid tillbaka. Tyvärr är det våra bränslepriser och enegi priset som är den huvudsakliga boven till inflationen.
Hoppas verkligen att vi alla kan få en så härlig sommar som vi och våra anhöriga förtjänar trots var vi beinner oss i samhällets ekorrhjul.
 
 
 
 
 

Lillplutt

Nu lyser solen och allt är bra förutom lille Putte som fortsätter med sina galna upptåg. Att han är tokig det vet vi om, men hur står det egentligen till med ryssarna? Går de verkligen på allt detta?

Tror inte det gör det, men i ett sådant land törs man inte skriva eller säga vad man tycker. Hoppas verkligen att allt ordnat sig för Ukraina så snart som möjligt.

För hur som helst så lyser den röda stjärnan över Kreml fortfarande.

Nä nu tar vi och går ut i solskenet samt ser positivt på framtiden. det kommer bli bra ska ni se.

 

RSS 2.0