Öppna Bensinmack

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk er att man lanserar ett rikstäckande bensinbolag där det ska finnas bemannade mackar i varje ort som har mer än tio hushåll. Man kommer anställa folk och utbilda dem för att kunna ta emot alla kunder. Öppettider kommer givetvis vara dygnet runt så personal kommer det att behövas.

 

Sedan blir det en stor reklamlansering runt om i massmedia och man kommer åka på en den ena och en den andra tv och radiointervjun. Fixar bygglov börjar bekosta byggnationer av alla dessa bensinmackar.

 

Slogan blir givetvis ”åk runt tryggt i Sverige” vi ”bensinbolaget” finns där när ni behöver oss.

 

Öppningsdagen sker med pukor och trumpeter! Äntligen ska hela Sverige leva!

 

Tyvärr har man missat att fylla upp alla bensinmackar med bensin/diesel. Personalen saknar kompetens för att serva bilisterna.

Så efter några månader finns bara macken i Stockholm kvar. Vill du åka säkert i Sverige så kom inte in på våra bensinmackar för vi har inget att sälja samt personalen blir stressad över att det kan bli kö. Så i framtiden servar vi bara stockholmare, då de inte åker bil så ofta.

Fast vi finns i hela Sverige för att göra ert bil åkande så säkert som möjligt , bara ni inte försöker att tanka!

 

Vad går detta ut på? Kan vara så här när det gäller flyktingar i Sverige. Vi skapar en illusion om att vi har råd och kan ta emot er, sedan ångrar vi oss efter några månader. Herregud det kom fler än vad vi trott och det kostar ju pengar att hjälpa er!

Lova runt och hålla tunt gäller även 2016!

 

 

 

 

 


Toppen?

 
 
 
 
 
 
Så kom snöovädret till slut. Får se hur vägarna ser ut nu när man ska till jobbet.
Såg på båttokig igår kväll, visst längtar man till sommaren ☺.
 
 
Ha en bra dag snart ledigt igen!
 

Snöar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag sov vi länge, var hur trötta som helst. Det kommer nog inte bli några större projekt utan vi plockar iordning och kommer nog åka hem lite tidigt idag.Julpyntet får vara kvar i stugan  några helger till då det lyser upp lite i mörkret här ute.Snön fortsätter att falla fast i små mängder.
 
Drömmen om lotto miljonen kvarstår, tyvärr!

Hockey

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sett på JVM  idag och det ser lovade ut för juniorerna tycker jag. Hoppas verkligen att det räcker hela vägen. Nu är det lite slötittande på tv 10 efter reportaget om Sven Ingvars. Det var ett intressant program.
 
 

Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I går blev ingen Pizza då vi är ute vid stugan. Det blev hemma gjorda hamburgare istället.
Var sedan ute och gick, efter promenaden så var det att slappa framför tvn som gällde. Såg på King Kong. En ganska barnslig film fast bra underhållningsvärde, en dag då man bara är. Nyår var lugnt vi åt och pratade med grannarna så inget man kan skylla på dagenefter effekt, ändå blir man lika slö på nyårsdagen som man är på juldagen.
 
Nu är det att ge katten mat tända en brasa samt ta sig en kopp kaffe invänta dagsljuset, för att då fälla ett träd tillsammans med grannen som hänger ut över vägen. Vill gärna inta ha den i huvudet då man kör under den med bilen eller är ute och går.
 
Katten ville koma in igen då det blåser och precis har börjat snöa.
 
Hittills kan man inte säga att 2016 inneburit några omvälvande förändringar om tar bort bensin o diselsskatten förstås.Fast vad gör man inte för att slippa se Romson gråta tv rutan.
 
Man får väl hoppas att man blir årets första lotto miljonär!
 

Vad blir det för mat idag?

 
 
 
 
 
 
 
 
Enligt all seriös forskning i Sverige så är det Kebabpizzans dag idag!
Tur vi har forskare!
 

2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så ska vi lär oss att skriva 2016, då vi nyktrat till!
 
 
Håll ut för det kommer komma nya rosknoppar till våren.

RSS 2.0