snart 1.e Advent

Så är det snart 1.e advent fram med adventsstakar och pynta upp i alla fönster. Glöm bara inta att släcka alla levande ljus samt kolla upp så alla brandvarnare fungerar i ers hem. Ser samtidigt att vi tydligen ska få besök av en dam i landet vid namn Berit vi får hoppas att hon inte blir lika djävlig som den där Gudrun var när hon hälsade på hos oss i vårt fina fosterland. Till min förvåning så har tydligen det sista Stalinistiska fästet i Europa beslutat att saluföra blossa årgång 2011 i specialsortimentet!! Släpp vinerna fria i vårt hemland! 

Hur har det gått med min kamp mot vågen vid vikt kontroll än så länge leder tyvärr vågen, fast skam den som ger sig!  Så det blir att hålla i hatten under de närmaste dagarna! Håll med om att det är underbart härligt att vi fortfarande kan se marken och våra gräsmattor. Har bara skrapat bilrutan max 5 gånger under oktober, november. 

Samtidigt kan man inte låta bli att förundras över hur man kan lyckas med en bedrift som är att totalt missa ett gyllene tillfälle att bli det största partiet! Tror att Juholt kommer hamna i historieböckerna som mannen som totalt schabblade bort något självklart! För man kan inte med bästa vilja i världen påstå att de styrande gjort och gör som vi trodde 2006 eller 2010. Så fortsätter det på den inslagna vägen så kommer vi troligtvis få en regering som kommer sitta kvar för att alternativet var rent ut sagt så djävla dåligt! Detta måste i sanningens namn vara ett slag underbältet på både opposition och regering.


Hör precis på tv att 50 miljoner amerikaner är beroende av ekonomisk hjälp. borde inte detta gemföras mot hela Europa och inte enbart Sverige? 
Trevlig Advent mina vänner!  Eller ska kanske skriva  guldkryckan!

 

 


Vanlig vardag!

Sitter just nu och ser på nyheterna samtidigt som jag är inne på bloggen. Tänk att jag kan göra två saker samtidigt, fast jag är man. Nu är det verkligen mörkt och typiskt november väder. Fast det är inget annat att vänta sig. Känns skönt att vi har sluppit snön så här lågt . tillhör inte den stora ”massa” som tycker att det vita helvetet lyser upp.

 

Annars rullar dagarna på som vanligt, förutom att jag helt plötsligt gått upp i vikt. Visst det finns botemedel mot denna ”lyx” sjukdom. Kommer att sätta igång med ett sundare liv efter nyår. Tror ni på det? Vilket är bra i så fall!!

 

Så ifrån min lilla värld snurrar jorden utan några större missöden, vilket kan vara skönt så länge det nu varar. Bäst att njuta av situationen så länge den finns.Ha der bra i höstmörkret!

 

 

 

 

 

 

 

 


Nu har vintern kommit enligt SJ

Nu är det vinter i Östergötland enligt SJ!!

Vilken tur att bilen är uppfunnen!

Snart dax igen!

Så har ytterligare en helg dragit förbi!Är det någon mer som börjar tycka att Grekland snart liknar en sämre version av Robinsson eller Fångarna på fortet?Sedan kan man inte förundras över dessa marknads analyser som påvisar att vi kommer sätta nytt rekord i julkommersen i år. Om detta stämmer så måste man erkänna vi svenskar är dummare än grekerna. Dessa stackare trodde att allt stod bra till med landet ekonomi, fast vi har under hela hösten fått den ena efter andra varnings signalen, så inte är vi väl så dumma att vi shoppar ihjäl oss till den 24 december detta år.


 ELLER??RSS 2.0