Sju år

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har denna blogg lyckats leva i sju år.  Det är faktiskt roligt att gå tillbaka och titta på vad man skrev om de första åren och något som jag upptäckte är att en har följt mig nästan hela tiden. Tror att jag varit lika duktig gällande dina bloggar, fast du bytt i någon desperat åtgärd för att slippa denna griniga gubbe☺ ! Så än slipper du inte mig.
 
Under årens lopp har kommit till nya bekantskaper via bloggen. Troligtvis kommer man aldrig  träffas "in real life". Fast det är  nästan lika trevligt att  lära  känna  personer via bloggen som i verkligheten.
Det har varit/är intressant att "snurra" runt i bloggvärlden och läsa olika bloggar. en del handlar om kläder och en del om smink. Sedan finns det som undertecknads blogg som egentligen inte handlar om något, fast vad gör det.
 
 
 
 
Kommer denna blogg fortsätta att leva?
 
Det är nog något som egentligen inte kan förutses då tiden och samhället förändras.  Fast visst det har varit/är roligt och intressant att tillhöra bloggvärlden. Det har under åren blivit över 900 inlägg, vilket man inte tänkt sig då man började.
Hjulet snurrar vidare och varför försöka stoppa det så länge man känner att man får ut något av ekorrhjulet. Samtidigt kommer vi nog bli påverkade av att "storebror" kommer kontrollera media flödet mer än tidigare, så kommer det fria ordet bestå i Sveriges framtid?  Man får samtidigt ställa sig tanken att vad är egentligen det fria ordet? Är det att skriva så pass nedlåtande och hatiskt om andra så man skadar dem, samt att lura till handlingar som man inte vill göra ?
 
 
 
 
Hur som helst så har och är bloggen en typ av "flykt" från vardagen och en stund med sina egna tankar.
Tror  samtidigt  att  man  kommer  fortsätta  ett  tag  till  med bloggen, då det verkligen är roligt att läsa vad andra gör i vardagen samt vad som bekymrar oss.
 
Samtidigt  förstår  man inte varför  det  är så svårt  att  komma  över  muren som är  mellan  drömmen  o verkligheten.
 
 
 
 
 

 
 
 
Istället så fortsätter man i ekorrhjulet.
 

 
Idag blir det att fortsätta plocka lite samt åka till staden för att förbereda sig för en arbetsvecka. 
 
Ha de bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är det lördag och söndag kvar, sedan tillbaka till verkligheten. Verkligheten är det egentligen det vi gör för att få en inkomst eller är det vi gör under vår fritid?
Visst skulle man inte ha någon sysselsättning under sin fritid så kan inkomststället vara en bra plats att aktivera sig på. Fast tror nog att de flesta av oss har någon hobby eller något att förgylla fritiden med.
 
 
 
 
 
 
 
Fredagen var kylig på morgonen så det blev att elda i spisen, fast ved har jag. Till och med katten var trött låg kvar i soffan när jag gick upp. Han har annars alltid gnällt om mat och sedan utgång här ute vid stugan. Sedan kom en plåtfirma ut för en offert på nya hängrännor samt plåt på taket mellan altanutbyggnad och taket. visst kanske skulle kunna fixat det själv med hängrännorna men då vi måste byta plåten på taket så fick de göra allt, Offerten blev enligt mig billig i första läget ca 20,000 kronor, sedan får vi se om det tillkommer något mera.
De gamla hängrennorna har suttit i  35 år så de har gjort sitt. Nästa projekt kommer nog bli att byta ut takteglet mot plåttak, fast behöver spara ihop lite pengar inför denna uppgift.
 
Idag blir det att fortsätta elda samt ta hand om äldsta dotter, för på något konstigt sätt är de fortfarande "mina" småtjejer ännu.
 
 

RSS 2.0