Än kan Gubben!


WEBBTEST

Du fick 6 rätt av 10 möjliga
37564 personer har gjort testet.


Facit

Vad kan LOL vara förkortning av?: Laugh out loud.

BTW, då?: By the way.

Förkortningen DD betyder, ja vaddå?: Du då.

PLZ?: Please.

BDU?: Brain dead user.

PAW?: Parents are watching.

MSG?: Message.

FYI?: For your information.

NN?: Nickname.

RTFM? : Read the f*cking manual


Mer gnäll!

Mer Gnäll!

Visst ska man vara glad över att man är frisk förutom foten. Visst har man det ganska bra ekonomiskt, finns alltid de som har det värre. Man söker sina jobb fortsätter med sina marknadsunderökningar angående egen firma. Försöker hålla koll på de 75 dagar man får deltidsstämpla. Skickar snällt in antal sökta jobb. Skriver en ny handlingsplan, för att sedan fortsätta i samma hjulspår. Sitter samtidigt och undrar över vad som är nytt gällande arbetsförmedlingens arbetsutövande mot oss jobbsökare. Man får lite tips om arbete som de matchat! Detta gör de via datorn, vilket vi sökare gör varje dag.  Känns som vi är bra att ha i statistiken istället för att hjälpa oss till jobb eller kunna starta eget. Problemen med starta eget känns mer konstigt nu när vi har en såkallad regering som ska främja småföretag.  

  

Fast nu är det fredag, så man får ladda inför Let,s Dance ikväll.

  

  

Ha en skön helg!


Skönt!

Nu verkar det som en sten har fallit på plats för familjen. 

Nu ska bara foten bli normal igen.

Ha en underbar natt mina vänner.


Nya tider!

Läst detta i tidningar o bloggvärlden, saga eller verklighet döm själva!


Först var det finansmarknaden som började gunga, sedan följde bankerna. Därefter kom bilindustrin med dunder o brak.

Vad kommer härnäst? 
Enligt tidningarna så blir det porrindustrin!!


Efter detta vad kommer då??

Visst är en intressant tid vi lever i!


Sverige idag

Samma kvällstidning fast olika problem. Ett internationellt och ett typiskt svenskt.

 

Så ikväll kommer vi få uppleva ett helvete i Sverige.
Ska man skratta eller gråta?


Vinter 2009

Vinter 2009

Visst är det mysigt med snö och is. Fast idag sitter jag fast med en svullen fot som värker. Detta är efter mitt bidrag som Bambi eller stjärnor på is. Det måste sett bra roligt ut när jag snurra i luften efter att ha klivit av bussen. Folket runt omkring gick antagligen raskt därifrån eller stod kvar o bet sig i tungan för att inte brista ut i ett gapskratt. Detta kallas medmänsklighet i Sverige. Fast troligtvis hade jag gjort precis likadant, så jag kan tyvärr inte klaga på mina med människor.


Så nu har vi upplevt vinter, nu kan skiten försvinna så det blir sommar

!  

Skillnad

Skillnad 2008/2009


Sitter vid datorn och har tv apparaten på samtidigt. Det är väl det som kallas för energi besparande åtgärder, fast vem bryr sig.Börjar då fundera över om det egentligen är någon skillnad mellan starten 2008 och starten på 2009.

Visst är det skillnad kommer de flesta påstå. Men var det inte så att den så kallade finanskrisen redan börjat, fast Sverige stoppade huvudet i sanden. Vi ansåg i vanlig ordning att denna kris kommer ej drabba oss!

Fler varsel 2009, fast hade inre antal lediga jobb minskat drastiskt.Samtidigt så är det så att det som hänt har hänt.
Detta går ej att göra om, men man kanske kan lära av misstagen. För lärde vi oss något av finanskriserna 1992-93 och 2002-03?

Så jag tror att vi kommer få en helt annan syn på levnadsstandard/levnadssituation i framtiden. Ungdomarna kommer jobba för att tjäna pengar till ett bra liv och inte för personlig utveckling. Hur mycket är den personliga utvecklingen genom sitt arbete värt för t.ex. en anställd på Volvo idag?


Nu är det dags att se vad arbetsmarknaden har att erbjuda:).    

Snart Vår


Fast det dröjer en stund till!

Transatlanter

Just nu så hatar vi alla transatlanter
Varför kan de inte spela hockey som de bygger bilar!

NU SLÄCKER VI DATORNHEJA SMÅKRONORNA!!!

Lång väntan

Lång väntan
Just nu känner jag att tröttheten kommer smygande. Detta hade jag ej tänkt mig utan jag vill likt en tjurig unge vara vaken för att se matchen inatt.

Vem minns inte de första Canada Cup matcherna som sändes i SVT, då hade man eller det fanns inga datorer. SVT slutade sända vid tolvslaget o matcherna kom igång vid fyra tiden. Visst man kunde chansa med att ”vila” ett tag, Detta betydde att man med största sannolikhet somna bort matchen.

Sitta själv o dricka öl inför matchen när resten av familjen sover är inte att rekommendera.  Arbets- dag imorgon så det täcker med att vara trött!  Ser lite på tv, men hur i he…. Kan man lyckas med att sända så mycket skit i alla kanaler samtidigt.Vi får hoppas att det går vägen för småkronorna!

Vinskola 2009

Påse eller flaska för vinet?


Detta mina vänner är ett av de stora problemen vi har att ta tag i under år 2009.Vem vet kanske kommer alla vinexperter och journalister runt om i landet att finna svaret och lösningen på denna oerhört svåra och komplicerade fråga. Vi får hoppas att vi slipper få med oss denna in i 2010, utan snälla ni lös den åt oss.

Nu när vi har brottats med detta problem sedan ett antal år tillbaks i tiden så känns det skönt att våra kvällstidningar tar upp detta problem till ytan så vi alla förstår hur stort detta problem är, samt att det är viktigt för oss konsumeter att få insyn i hur problemet uppstått samt hur framtiden kommer gestalta sig.När man sedan for insikt om att det smyger sig in ett nytt problem i horisonten PET-flaskan!! Hur ska vi stackars konsumenter kunna hantera detta stora framtida hot inför vårt helgdricka. Fast ta det lugnt jag tror vi kommer få upplysande och informativa svar från vinexperterna runt om i landet. Svaren kommer att få oss att kunna känna en tillfredställelse med våra val av inköp av förpackningar för dessa drycker.
Troligtvis kommer vi lära oss att de olika förpackningarna passar utmärkt för olika tillfällen. Så vi kommer kunna köpa förpackning efter vad vi ska ha varan till.

Detta kommer ge oss ett större urval att välja mellan. Vilket kallas mångfald och främjar oss i vår individuella självbevarelsedrift som självständiga och medvetna konsumeter.Detta kommer sannolikt innebära problem för en del av oss konsumenter, fast den stora majoriteten kommer införskaffa sig kunskap och information som kommer leda till att man gör ett så bra beslut som möjligt vid denna inköps process.
 
Vem vet, kanske Sverker kommer att kunna vägleda oss i denna svåra värld som vi lever i.


Hoppas på mera av denna informationsrika och stimulerande reportage från svensk massmedia i framtiden!!    

2009

GOD FORSÄTTNING

Nytt år nya förhoppningar. Vi får hoppas att våra förväntningar slår in så vi alla kan komma ihåg 2009 som året då allt blev möjligt.

RSS 2.0