Snart April

Är jag ensam i världen eller?

Jag är en av få vuxna som inte sitter o ”fladdrar” på facebook. Visst det kanske är lika fånigt med en blogg. Fast det är det enda jag håller på med i cybervärlden, så Twitter o allt vad det heter får allt vara för mig, ett tag till kanske är bäst att tillägga.
Just nu ser jag fram emot helgen då den stora däckskiftar dagen infinner sig för min bil. ska bli hur underbart som helst att få sitta i bilen o njuta av tystnaden.  Hoppas givetvis på att svenska Spel kommer ringa mig ikväll. Tänk att få vinna och verkligen kunna sätta sig ned och fundera på om man vill jobba eller att gå omkring mellan Mars till november och små mysa för att sedan göra sällskap med alla förnuftiga flyttfåglar. Vilket underbart liv det vore! Fast det kanske är som med räkningar att så länge man har längtan så vet man att man lever.

 
Ikväll blir det slappar dag framför tv apparaten, ska försöka komma igen lite i kampen mot vågen. Börjar närma mig tre siffrig vikt. När man ser sig själv i spegeln så kan man bara konstatera att den där badpojken med tvättbräda på magen är borta för all framtid.  Samtidigt så kvittar det då man är en lyckligt gift 50+ are, situationen innebär egentligen bara att man gjort frugan lyckligare då hon fått mer kilon att älska!

 

 I min ungdom fanns det en film som hette Släpp fångarna loss det är vår. Det borde komma en film idag med titeln: Släpp greppet Arbetsförnedringen det är vår! Den kommer troligtvis aldrig för vilken bransch vill ha de såkallade anställda på Arbetsförnedringen? Vi får ta dem som det aprilskämt de är!


Löning=pay time

Så är det snart löning! Fylld plånbok ett litet tag, ända tills man börjar ”beta” av de gröna inbetalningskorten. Fast det är ett bekymmer som man egentligen borde vant sig med. För det är ett fenomen som återkommer varje månad.

 Tror vi alla drömmer om en tillvaro då vi inte får dessa gröna inbetalningskort, fast är det något som vi egentligen ska drömma om? För då dessa sluter komma är den dagen då vi ligger nedgrävda i jorden. Så att vi har bekymmer om hur vi ska klara ekonomin vid varje månadsskifte är en positiv signal om vi ännu tillhör detta jordeliv!
Inga räkningar= inga bekymmer. Glöm det, och lev livet med dessa bekymmer!Ps. En som verkligen borde känna sig som en döing är Nordeas VD! Han kan inte ha några ekonomiska bekymmer!


Är det Nordeas styrelse vi ser på bilden?


Det bästa på dagen.

Sitter just nu med min andra kopp kaffe. Frugan sover o katten gnäller, han vill ut. Han får helt enkelt lugna sig till jag fikat klart.  Sedan blir det att fixa med vattnet till stugan. Nu är det vår mina vänner!


Bensinen

Bensinpriset bara stiger hela tiden!

 

Nu är det dags att göra som arabvärlden, greker, spanjorer, och övriga världen. Vi måste protestera och förstå att bilen är en nödvändighet för de flesta av oss i Sverige.  Till nästa val borde vi ställa de politiska partierna mot väggen, gällande hur de tänkt angående bensinpriset.

Ska vi fortsätta att låta oss styras av en massa ”gröna” som har gratis dubbelt boende samt gratis flyg o tågresor samt kan komma o gå som de vill till sin arbetsplats (riksdagen).

Vi vanliga lever inte under dessa premisser. Utan ska hinna till jobb, handla skjutsa barn osv. Så varför inte sänka skatten på bensin o höja skatten på dubbelt boende för riksdagsmän, samt sänk deras lön till 75 % av minimilön!Det går alltid att importera billig riksdagsarbetskraft från något låglöneland!Sedan sitter alla folkvalda och undrar varför politiker förakt finns.


 

Vi kanske redan har importerat billig arbetskraft till riksdagen förresten!


Måndag

Måndag morgon dags för jobbet. Ska bara få i mig en stor kopp med kaffe.Annars rullar hjulet runt som vanligt. Så inget nytt här!

Jobba, äta, skita o sova samt lite tv mellan toan o tv.

 


RSS 2.0