Nu är det höst

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Båten uppdragen!
Skänkt pengar till Röda Korset!
Köpt 10 kubik jord till höstens projekt.
Snart blir det att ta fram grillen och ett glas rödvin!
Ha en fortsatt skön fredag, för det ska jag ha!
 

September

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har det blivit september månad vilket innebär att nu är hösten verkligen här. Sista helgen i augusti var för blåsig för en sista tur med båten, Vi fixade på tomten och rensade ur båten på saker som inte behöver följa med till vinter vilan. Bensindunkar, ankare och en del tampar. Visst blir det en tur till då man får åka till rampen där båten ska hämtas. Tagit ledigt på fredag för att då kommer firman som ska ta hand om båten i vinter.
 
 
 
Under senaste tiden har det kommit flera mätningar på hur "vi skulle rösta om det vore val idag". Enligt dessa så fortsätter skosmullarna och bolsjevikerna att växa. Minns vi inte hur det såg ut i Stalins Sovjet? Skrämmande att vi tror att den politiska övertygelsen försvinner med att man tar bort ett K.
 
 

Skämtar bara, men tänk om vi skulle behandla alla kommunister som idioter i massmedia vilket är svårt då de flesta journalister tillhör dem. Vilket man nu gör med de som tänkt rösta på vårat "spöke". Skrämmande tanke att det växer med fullständiga idioter i vårt fosterland enligt massmedia samtidigt som vi har den mediokra unga journalistkåren som blir smartare och smartare och vill förklara för oss medelålders hur dumma vi är. Eller är de ännu dummare !? Kan även bero på okunskap från dessa ynglingar! Reinfeldt är tydligen fortfarande bitter över valförlusten enligt hans egna bok. Stackars honom!

 

 

Enligt min mening så tror jag inte att "rasister" ökar utan vi ser ett politikerförakt då de etablerade gamla partierna bara "dunkar" varandras ryggar för visst är det härligt att tillhöra "makteliten". Tyvärr så känns det som om massmedias mediokra journalister tror sig tillhöra denna "elit". Kan det vara en orsak till att folk slutar med att köpa tidningar?

 

 

Så nu måste man ta det växande missnöjet på fullaste allvar annars kan det verkligen bli en mörk framtid! 

 

 

Ifrågasätt istället varför fungerar inga och då menar jag inga staliga verk typ Migrationsverket , Arbetsförnedringen och vi kan ta med Banverket och trafikmyndigheten också. Det är inte flyktingarnas fel att verken inte fungerar. Tror vi ska vara dj... lyckliga att det inte är ett krig som utspelar sig vid våra gränser. Den flyktingströmmen skulle dagens svenska samhälle inte klara av. Klarar de (verken och våra folkvalda) av någon katastrof egentligen!? Det nalkas vinter,vilket betyder KAOS!

 

 

Vi kan och har definitivt råd med att ta emot och hjälpa de som flyr!!

Finns inget alternativ! Utan endast medmänsklighet för dessa flyktingar!!

Hoppas att vi anser oss vara  bättre än de som håller på med att skjuta runt omkring i världen.


 
 Averkat två av fyra arbetsdagar, skönt!
Ha det bra, för det ska jag ha!
 
 
 
 

RSS 2.0