Båten i havet!

Så kom äntligen båten i förra helgen. detta innebär att man nu måste gå ned till den för att tömma på regnvatten som vi har gott om i vårat fosterland.

Skulle vara skönt att komma iväg på en resa,fast det kommer troligtvis bara bli några dagar med bil i Tyskland. Skönt att de missade EM-finalen. Hoppas på Italien, fast tror att Spanien tar det. Med andra ord så har jag som svensk gjort en helgardering!


14-dagar kvar till semester, skönt ska det bli att bara få vara med sina vänner för visst är det så att vänner är sådant som man skaffar genom sitt privatliv arbetkollegor finns vid anställning dem väljer man inte.

Sommarväder!

Just nu är dt tillfälligt uppehåll på regnet. Fast det ska komma mer till helgen, synd att man inte är risbonde!


Sill o nubbe

Dax för sillen o nubben!

Utförsäljning eller bortskänkes
Tack för detta EM!

Gräsänkling

Så blir det katten o jag som håller ställningarna i hushållet de närmaste dagarna. R just nu så kallad gräsänkling då fruga är på arbetsresa. Visst ska jag själv jobba under veckan samt se fotboll utan ”gnäll”, samtidigt så blid det väldigt tyst i hemmet då katten bestämt sig för att sova hela helgen då vädret är typiskt svensk sommar.

 Så vad har man gjort i helgen fixat hemma vilket innebär klippt gräs samt fixat lite på altan, Ej varit ute vid stugan då vädret inte varit allt för ingivande för en tripp dit. Tror jag ska jobba över lite i veckan för att få dagarna att gå fortare. Nu börjar det åska o blixtra! Kul sommar vi har!

 Nu vräker regnet ned, Är det någon som minns hur solen ser ut? Tur man inte säljer solkrämer samt badkläder . Paraply och regnställ måste vara det som räknas som hårdvaluta i detta land som gud glömt bort. Har fortfarande inte fått i båten, fast som det ser ut just nu så längtar man inte direkt efter en båttur.
Samtidigt så ser man i alla gamla svenska o amerikanska filmer hur kul gubbarna har det med kompisar när frugan åkt iväg, fast kompisarna har faktiskt sina gummor kvar på hemmaplan så det är inte alls som det är på film!
Slutrapporterat från det underbara Sverige!

 


Snart dags!

Så blir det snart kultur program på tv (fotbolls EM)! Det ska bli skönt att få se på riktig underhållning i våra kära dumburkar. Hoppas bara att det kommer gå bra för oss (vi kallar landslaget för fram till första förlusten). Kanske har vi hamnat i en ganska svår grupp, fast vem vet, den svenska vikingen kanske kommer att skrälla inför detta EM. vi får hoppas att grabbarna kan göra som Loreen.

Sedan kan man ha en liten önskan om bättre väder.  Onsdag kommer den dagen då vi ska återerövra vår flagga från diverse politiska ”vildar”. Så ut o vifta ut av bara helvete med den blågula mina vänner. Tyvärr kommer det inte bli stugan under denna helg samt lördag, söndag.  Finns saker som måste göras hemma säger frugan o då lyder man!


Stiga eller falla

Lördag och Anton vann lets Dance igår. Så just nu sitter man bara i ett tomt vakuum och undrar hur ska man klara fredagskvällarna utan lets Dance? Finns det ett liv utan Lets Dance?En annan sak som förbryllat mig i veckan är att det skrivs om i massmedia hur många procent huspriserna stiger, samtidigt så skriver man om på nästa sida i tidningen att det är svårare att få huslån samt att försäljningen sjunker. Hur kan något stiga samtidigt som det sjunker? Håller svenska ekonomer och journalister på med begreppet: halvfullt glas med vatten eller halvtomt glas med vatten? Vad gäller?

 


RSS 2.0