Härligt väder igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret igår var toppen sol och skönt. Var till återvinningen med skräp. Därefter fortsatte jag och min vän motorsågen kriget mot stockarna. Ytterligare en hög avklarad. nu återstår endast två högar. En sak är säker att ved kommer jag ha de närmaste åren så här kommer det inte in så mycket energiskatt till Frigolit o Romskvätten :-))! Det som är märkligt nu på hösten att vid femtiden då solen gått ned är man totalt färdig. Givetvis kan det kanske bero på att en kontorsråtta är ute med kroppsarbete också.
 
Idag ska vi till läkaren sedan blir det troligtvis att titta på ett hörnskåp som frugan sett. Hur många satsar emot att det kommer stå hemma hos oss i stugan? Känns som man redan förlorat det slaget. Läkarbesöket beror på att undertecknad tydligen åkt på åldersdiabetes tror läkaren. Så nu är man gammal rent medicinskt sätt!
 

 
Hörde att SJ börjat köra med tåg utan el i helgen. Gick visst inget vidare, snart kommer stoppen på grund av löv på spåren. Ett tips är att köpa in ånglok för att köra det på importerad svamp. Fråga skogsmullarna de vet vad det är för svamp :-))!

 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ha, ha, jag tänker inte säga emot dig! Visst kommer skåpet att stå hemma hos er och passa alldeles prefekt :-)

2014-10-29 @ 16:56:36
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Micke

Jo...med åldern kommer symtomen på det som ett brev på posten.

Frigolit?
Haha...den var bra...underbart. :)

Grattis till nya skåpet. ;)

2014-10-29 @ 19:46:53
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Life of Johanna

haha javisst är det :)

2014-10-29 @ 20:15:22
URL: http://lifeofjohanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0