Angående EU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då kommer valet till EU allt närmare och visst ska vi rösta. Då fler går och röstar så minskar chansen för vissa konstiga partier att få inflytande.  Samtidigt så måste alla riksdagspartier få ha rätten att hålla valmöten, även gamla bolsjeviker 😊! Tänk om alla kunde respektera och förstå att vi lever i en demokrati där gäller majoriteten och inte vilka som skriker högst.
 
Min bestämda uppfattning är att vi (majoritetenav oss) är inte och kommer inte bli rasister i detta land. Utan att sådana krafter kan växa sig starka i vårt land och även övriga Europa måste vara de etablerade partiernas fel, då de inte lyssnar på folk utan kör på i vanlig överförmyndarstil. För att motverka de främlingsfientliga partierna måste vi alla gå iväg och rösta istället för att kasta ägg och skrika vid olika valmöten.
Det fina med en demokrati är att vi alla har vår rätt att tycka olika så länge vi inte skadar någon och att vi respekterar varandra oavsett religion, ras eller sexuell läggning. Hur svårt är det egentligen?
 
Ser på hockey och vi vinner efter en hård kamp mot Norge😭. Fast man måste berömma Norges målvakt , vilken duktig kille. Samtidigt ska vi verkligen behöva vara nervösa i en match mot Norge? Oj, där kom det lite nedlåtande kommentar mot ett folk, fast tror de säger likadant gällande längdskidåkning. 
 

Kommentarer
Postat av: Livet på Tallåsen

Hockeyn dönade ut från teven när jag kom hem trött efter jobbet idag.Sonen satt och tittade.Själv är jag för trött för att orka engagera mig.
Jag förstår inte varför vissa människor måste hata så mycket.Vad hemsk att vandra genom livet och känna ett sånt förakt för att de anser att vissa är födda i fel land.Skulle gärna vilja ha ett seriöst samtal med en sådan person för att bara försöka förstå hur de tänker.Lycklig kan man inte vara när man bär på en massa hat.Konstig kommentar det här men du kanske förstår vad jag menar?

Svar: Ser inget konstigt i din kommentar utan håller med dig fullt ut!
mhats

2014-05-13 @ 22:17:02
URL: http://livetpatallasen.wordpress.com
Postat av: Micke

Ja, det borde vara enkelt att bedöma människor efter vem de är och inte vad de är. Jag har samma uppfattning som dig vad det gäller majoriteten av oss och majoritetsstyre, det är ju demokratins grund, eller hur?
sv:
Ja, det var en härlig helg och u väntar vi ivrigt på nästa.
Tack ,det ska bli riktigt kul! :-)

2014-05-13 @ 22:56:47
URL: http://loveliferock.blogg.se
Postat av: Annika

å jag hoppas att måååååånga går och röstar oavsett vad man tycker om EU. Att rösta är en demokratisk rättighet som vi har och som vi ska vara rädd om. Och använda.

2014-05-14 @ 14:36:13
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: al

Ja, synd bara att man inte är det när man sitter ensam och har tråkigt =P .

al

2014-05-14 @ 22:41:03
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Inga M

Håller med om att alla partier måste ha rätt att fungera i en demokrati, så länge man inte uppmanar till olagligheter och kränker alla människors lika värde. SD hade ett möte i Karlstad igår som saboterades helt av andra partiers sympatisörer. Det är förstås fel. Jag röstar inte på SD men tycker att de måste ha rätt att finnas. Det finns inget om rasism i deras partiprogram eller anföranden så vitt jag hört. Var tredje LO-medlem röstar på SD och i Norge så sitter ett liknande parti i regering. Däremot så¨är man kritisk mot invandrar- och flyktingpolitiken i Sverige, men den kritiken delar man med många människor.

2014-05-15 @ 07:34:33
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inger Maryissa

Tror också att majoriteten är inte och kommer inte bli rasister i detta land
och ja, för att motverka de främlingsfientliga partierna och grupperna, så måste vi gå och rösta istället för att kasta ägg och skrika m.m. vid olika valmöten
för det är fel sätt att gå, och riskerar att få motsatt effekt, och att sammhället blir mer polariserat...
det kan få en obehaglig utveckling...med grupper som gillar att skapa oro...

2014-05-15 @ 21:55:34
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Inga M

De som vill tysta SD med oväsen och våld måtte inte ha tilltro till de egna argumenten / motargumenten! SD:s valmöten borde ju vara ett ypperligt tillfälle att få visa publiken vem som har rätt genom att ställa frågor och få igång en debatt istället. Detta som sker nu gynnar enbart SD, de får all sympati, både i media och bland allmänheten. För jag tror att de flesta av oss är starka beskyddare av de demokratiska rättigheterna att få uttala åsikter utan att bli hindrad. På bilderna ser det ut som om det är en generationsfråga; det är yngre som bråkar och skriker och försöker hindra SD.s valmöten.

2014-05-25 @ 06:14:19
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0