Lördag/Söndag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är det bara lördag, söndag kvar tills man är tillbaka i "rullarna" igen. Återkommer om semestervädret som varit helt underbart. Solat, badat och verkligen haft semester. Tänk om Lotto gudinnan hade kunnat visat en lika bra sida som vädergudarna gjort, fast hon har lyst med sin frånvaro. Får hoppas att hon lyser upp hösten istället.
 
Idag ska vi försöka komma ut på en tur med båten och sedan har jag två fönster att slipa och måla, om det nu går i värmen. Sedan blir det lite kräftor ihop med grannen, vilket kan vara ett trevligt sätt att avsluta semestern på. 
 
Givetvis har man följt om branden vid Sala och begriper inte varför vi måste börja diskutera om hur släckningsarbete skötts samt om vi ska köpa in material eller om det är ett olycksfall eller miljöproblem innan skiten är släckt!   
Tycker att alla inblandade  gjort ett kanon jobb i släckningsarbetet efter olyckan.

 
 
När vi kommer hem ska jag hämta ut ny router till internet hemma då den lagt av, troligtvis på grund av åskan.
 
Ha en skön helg runt om i landet!

Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..det är ju så lätt att "gnälla" och "tycka" när det gäller saker som händer, speciellt när man egentligen inte har med själva arbetet, eller vad det nu är, att göra.

Det går inte att tillfredsställa alla i deras tyckanden...låt dem jobba färdigt så kan man väl "tycka" efteråt istället.

Första veckan här är ju avklarad...tror det får bli en stänkare ikväll ;)

Ha de gott.

2014-08-09 @ 10:21:59
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Maja

- Det blev som tur var inga mer förseningar men vi kom fram till Centralen halv 2 på natten... Men vi hade den bästa resan någonsin så det gjorde inte så mycket :)

2014-08-09 @ 11:37:55
URL: http://lillmajja.blogg.se
Postat av: Erica

Härligt att du känner dig nöjd med din semester! :)

2014-08-09 @ 12:24:27
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Mia

Instämmer. Varför måste vi hela tiden söka efter fel och kritisera när någon stor katastrof hänt!? Man kan aldrig förutse allt och vid katastrofer behöver ju ingen syndabock utses.

Lycka till med Fru Fortuna! och hoppas du får ett fint arbetsår tills det är dags att lägga dig i solstolen igen och njuta av ordet semester.

2014-08-09 @ 17:36:53
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Ja, lottogudinnan får gärna visa sig! :)

2014-08-10 @ 09:26:29
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Znogge

Lottogudinnan ser jag fram emot att få träffa snarast möjligt :-)

Ha en bra söndag!

2014-08-10 @ 09:42:58
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Mickis

Jag instämmer. Brandmän o frivilliga gör ett enormt arbete o säkert på bästa sätt!!!

Här är det oxå sista dagen innan semestern är helt över för denna gång. De som haft de sista 4v kan ju iaf inte klaga på vädret o värmen ☀️ jo möjligtvis att det varit för varmt då... Det var längesen jag var så brun som iår o längesedan jag badat så mycket som denna sommar :-)

Hoppas kräftorna o kvällen m grannen var till belåtenhet & att det undran alltför mycket ångest känns ok att börja jobba på måndag :-)

Ha en fin söndag!
Kram ☀️

2014-08-10 @ 13:26:01
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: Inga M

Ja, det är tidigt att börja analysera läget och dra slutsatser innan branden ens är släckt och det hela är avslutat. Ett politiskt parti, MP, har till och med varit ute och fiskat poäng på branden och gjorde det efter bara någon dag, när det höll på som värst: Himla dålig stil!
Imorgon börjar jobbet för mig också och det ska bli roligt att komma dit och träffa alla solbrända kollegor. Barnen kommer inte än.

2014-08-10 @ 18:28:23
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Soffie

Tjo jag vann på lotto jag den här gången ,fniss men det blev bara en ny lotto fem veckors attans att vi inte får in storvinsten nångång 😜usch det är verkligen läskigt med branden hoppas det har kommit regn på den nu, ha det bra på jobbet, jag börjar om tre dagar,

2014-08-11 @ 21:12:07
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Den där lottogudinnan kunde gärna få hälsa på hos mej också - fast hon kan förstås vänta tills nångång när jag har lämnat i en lottorad eller två! <:-) Har nog inte spelat på det sen jag var typ i tonåren!? Minns att hela min skolklass lämnade in varsin rad i hopp om att vinna pengar till en klassresa - det var i lottos begynnelse, dvs nångång i början av 80-talet. Vann gjorde vi inte, men på något vis fick vi ändå ihop pluringar till en veckas solande och badande i Bulgarien efter att vi slutat 9:an. :-)

Hoppas det trots allt gick bra att återgå till arbetet!?

Ha det gott!!! :-)

2014-08-12 @ 07:04:24
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Micke

Nu har vi varit i verkligheten ett tag och plötsligt känns det som semestern var längesen...
Hoppas du får en bra helg! :-)

2014-08-14 @ 22:03:51
URL: http://loveliferock.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0