Färdigt?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu får man ta tag i vissa saker. Snuset kommer förhoppningsvis tillhöra det förgångna nu när det ska chockhöjas,
Varför behövs skattehöjningar i vårt land då vi kan ge fantasi löner till kommunala. landstings och statliga chefer?
Samt alla övriga kostnader som bara vräks ut på rent ut sagt skit i vårat land.
 
Bilen måste man ha kvar så man kan åka till Tyskland och bunkra drycker, då dessa saker kommer beskattas högre igen.
 
Hur länge kommer det dröja innan inkomst skatten höjs, sker det innan året är slut eller under våren 2015?
 
Själv tror jag vi kommer få tillbaka Pomperipossa effekten redan under 2015 oavsett vem som vinner valet.
 
Nog med gnäll!

 
Skönt att det är helg igen så man kan koppla av en stund innan kommande vecka. Påskveckan då kommer flickorna hem så det kommer bli trångt i stugan då, fast samtidigt är det förbaskatt roligt när de kommer.
 
Funderar på en ny grill inför vår och sommar säsongen. Sneglar lite på Weber då det kanske är sista gången man kommer ha pengar över till att köpa en sådan grill.
Samtidigt kostar Weber lite för mycket tycker jag.  Då måste man verkligen sköta den och inte glömma den ute i regn och rusk väder. Detta går utmärkt med de billiga grillar man haft tidigare. En sak är säker, det blir en kol/brikett grill. Gasolgrill får vänta. 
 
Eldat lite i öppna spisen här ute i stugan, sett lite på tv Babben och inför eurovisionen. tyckte nog Ukraina och Hollands låter var bra. Blir snart sängen, så man orkar upp imorgon. Vedkubbning väntar.
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag tror på billigare grillar som man inte behöver passa så noga. Det skulle bli mödosamt att alltid ha grillen väderskyddad under tak. Efter grillning går det ju inte att frakta omkring den när den är het¨och dagen efter kanske man glömmer eller befinner sig på annan plats. Här blir det i alla fall fortsatt billiga grillar, slit och släng! Det passar oss bäst.

2014-04-12 @ 09:21:51
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Ja, jag tror också att det kommer att bli skattehöjningar inom den närmaste framtiden. Jag tycker det är helt OK om det gynnar fördelningspolitiken.

Grill är inget jag överhuvud taget använder mig av. Det är så många andra som har och gärna bjuder på grillat. Det finns andra sätt att laga god mat på också... ;-) Dessutom ogillade barnens pappa kolgrillsoset som spred sig över villasamhället... han fick ont i huvudet! Så med andra ord så var det otänkbart i familjen om sammanhållningen skulle bestå. Den bestod i drygt 20 år... sedan hjälpte det inte ens att vi levde utan kolgrill... ;-)

2014-04-12 @ 10:24:30
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Sandra SG

sv: det blev en hemma kväll!

2014-04-12 @ 12:08:33
URL: http://sategu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0