Snart Nyhetsmorgon

Idag blir det att så lite gräsfrön där man nu fyllt ut med jord, givetvis måste båten kollas upp samt troligtvis tömmas på vatten då det regnade i veckan.
 
Givetvis är morgonritualen avklarad : ge katten mat, ge mig själv kaffe, släppa ut katten  och tända en brasa.
 
Sedan får vi tydligen hjälpa vår äldsta dotter leta lägenhet i Stockholm, då hennes andra hands hyreskontrakt ej går att förlänga. Hon ska tydligen komma ut därifrån i december så det kommer bli snabba puckar att hitta lägenhet . Det känns hopplöst på något sätt, fast man får inte ge upp. tur att har lite semester i slutet av oktober ifall vi behöver åka till storstaden. Lite tråkigt tror jag hon tycker det är för det har varit en bra lägenhet, givetvis lite sliten fast bra planerad och ligger bra till alldeles bredvid Globen. Får se om hon satsar på en insatslägenhet då det verkar som om hon blir kvar där de närmaste åren.
 
 
 
Sitter själv och ser på Dröm hem vid havet på kanal 8 ser inte alls så tokigt ut med de husen de visar. fast det kommer sluta med drömmar för undertecknad då lotto gick precis så bra som det gjort de senaste veckorna, alltså blir det att gå till arbetet på måndag igen! Det positiva är att det är veckan som man känner sig som en kung i baren i en sekund innan pengarna vänt på kontot och runnit iväg till de räkningar man skaffat sig. Fast egentligen finns et bara två lägen som man inte har problemet med räkningar. När man är liten och föräldrarna har hand om ekonomin samt då man ligger frostfritt, så räkningar mina vänner är samhällets bevis på att man fortfarande är en levande individ som samhället har anspråk på och vill att man drar sitt strå till stacken för att ekonomin ska fortsätta blomstra i Moder Svea.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

En fråga: Har du reklam på din sida du får betalt för? Jag får upp en reklamruta som lägger sig över den översta delen av texten i detta inlägg... Finns inget kryss att få bort den heller. Detta upprepas när jag åter går in på sidan... Gillar ikke!

Söka lägenhet i vår huvudstad är säkert inte det lättaste, med andra ord - URSVÅRT! Bedrövligt, helt enkelt. Bostadsrätt... jo, men det är priser som stavas med stora bokstäver i den staden... Inte lätt för ungdomar att få boende till vettig kostnad idag. Något måste göras på den marknaden tycker jag...

2013-09-22 @ 10:13:09
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Micke

Hehehe Jag kände igen allt du skrev om ekonomin. :-)
sv:
Det är riktigt gött! :-)

2013-09-22 @ 10:54:10
URL: http://loveliferock.blogg.se
Postat av: Micke

Ett litet helsike med boende i dessa tider..speciellt när det gäller hyresrätter iallafall..byggs ju så förbaskat lite..och de som byggs är svindyra..lika bra att satsa på insats då kan jag känna om ekonomin finns för det vilket det inte alltid gör.

Lottot här?

Åt det beryktade helvetet igår..igen..som vanligt..men på Onsdag kör vi igen ;)

2013-09-22 @ 12:25:34
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0