Än finns det grönska!

 
Letar man så finns det fortfarande lite grönska kvar i naturen.
 
 
Så som det ser ut just nu har lägenheten för äldsta dotter löst sig. hur skönt som helst.
Idag kom vi igång med eldandet av grenar och fått ned högen en del, fast det återstår en massa grenar. Hoppas kunna fortsätta med detta imorgon samtidigt som hantverkarna kommit igång med sina uppgifter. tyvärr kommer det inte bli klart denna vecka, fast nu är det igång ändå.
 
 
 
Sitter och tittar på efterlyst. vilka tuffa killar det finns i Stockholm/hela landet som hoppar på tjejer på väg hem. Tufft killar!!
Herregud hur mår ni ovanför halsen grabbar. Att kalla attrappen för huvud är väl att ta i tycker jag.
Kom nu inte och tala om taskig uppväxt och ADHD. Det som dessa killar saknar är en fungerande hjärna. Ska de verkligen få gå lösa i samhället, eller ska de vara kopplade som hundar för att få vara ute bland människor i samhället. Känner att man just nu är väldigt trött på den kvinnosyn som unga män har idag. Var gick det snett i vårat upplysta samhälle?
 
 
 
Kommer snart att släcka ned och uppsöka sängen för att komma innan hantverkarna kommer, så det blir inga sovmorgnar denna semester. Tyvärr ser det ut som om man åker till jobbet på måndag då lotto gav 0 kronor, svårt att leva på!  Fast chansen finns kvar till lördagsdragningen, så hoppet lever mina vänner!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0