Husbil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag kom nya numret av Vi bilägare, en prenumeration som jag har haft enda sedan man tog körkort. Läser om olika pensionärer som tar husbilen ned till södra Spanien och är där fram till mars eller april. Tittar sedan ut genom fönstret och ser hur det blåser och är kolsvart, det enda positiva är att idag har det varit plusgrader samt att det ännu är snöfritt.
 
 
 
Tillbaka till tidnigen och fortsätter att läsa om våra pensionärer. ungefärlig kostnad för utan mat är ca 7,000kr./person och månad. I kostnaden är drivmedel färjor och camping avgift. har aldrig tidigare varit någon beundrare av husbil, fast efter detta reportage kanske man skulle försöka spara till en sådan när man går i pension. ett par både i denna under vinterperioden för att sedan flytta till sommarstugan i Sverige under sommaren.
Jag fick första delbetalningen till husbilen från lotto idag förresten, hela 80 kronor. Det kommer nog behövas några fler vinster verkar det som. Fast jag och lotto har 9 år på oss att fixa till vinsten!
 
 
 
 
 
 
Nog om positiva drömmar! Dags att fortsätta se på efterlyst, så man kommer in i den vanliga pessimismen.
 
Snart helg igen!

Kommentarer
Postat av: Mats

Låter frestande med att vara utomlands ett par månader om året. Mina svärföräldrar åker till Thailand 8 veckor i stöten varje år. De har haft husbil i många år men mest kört norra Europa typ Tyskland, Holland.

Ja man får passa hjärtat i jul men jag ska nog ta det lungt.

2013-11-28 @ 18:51:26
URL: http://matbossen.blogg.se
Postat av: soffie

mm va härligt att så många sticker till södern i sina husbilar, det kommer nog inte vi göra för jisses vilka dåliga pensioner vi kommer att få, ha nu en toppenhelg..

2013-11-28 @ 21:21:35
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Micke

Husbil är något som jag kan tänka mig i framtiden..kanske vid pension då...bara dra iväg...men det får vänta..måste arbeta minst 20 år till eller vad det är...sen så ;)

2013-11-29 @ 19:41:05
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Micke

Ja, till och med jag som inbiten Biker har sett fördelar med att ha husbil... ;-)
Tänk så mycket som kommer att vara möjligt när vi får den där storvinsten. :-)
sv:
Javisst var artikeln bra? :-)
Yes, full fart framåt nu!

2013-11-29 @ 23:34:23
URL: http://loveliferock.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag ska också åka husbil till södern när jag blir pensionär. Frågan är bara vem som ska köpa husbilen till mej?
/P

2013-11-30 @ 08:20:30
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Vi har bekanta som gör precis detta, drar iväg med sin husbil söderut under vinterhalvåret. Och de trivs med det. Blir nog en livsstil och det verkar som om de återvänder till samma platser neröver och har fått vänner där.

2013-12-03 @ 07:54:52
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0