Ännu mera städning

Dagen kommer bestå i att fixa lite i boden så man kan röra sig, se så att allt fungerar till båten innan man börjar tvätta o måla den. Tyvärr brukar det bli att man spolar av båten samt bottenmålar den för att snabbt få den i havet. För Östersjön räknas som hav och vi har jätte fin lax fråga uppdrag granskning.  Har hittat en ny favorit kanal på det boxer utbud vi valt silver som mest verkar köra B-filmer och Franska filmer. Det som är roligt är att många filmer har man inte sett tidigare samt att kunna få se lite franska filmer som kontrast till de amerikanska är stimulerande. Man börjar känna sig som en ny variant av Ingmar Bergman när man tittar och analyserar dessa filmer.

 

 

 

I helgen kommer det troligtvis bli trångt i stugan då döttrar kommer hem med respektive. Det kommer bli trångt, men roligt att träffa dem igen.  Känner jag frugan rätt så kommer vi troligtvis utnyttja dagen till att städa inför barnens ankomst. Ganska konstigt då de växt upp i röran och vet hur det brukar se ut. Samtidigt så är det så att när de kommer så tror de att de kommer till ett hotell med hundra procent service. Personalen (frugan o jag) fixar allt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Östersjön ja...finns en hel del i de vattnen som inte är så hälsosamt..finns nån djupränna där som är fyllt av gammalt krigsmaterial från forna sovjetunionen...man lyser grönt i mörkret om man besökt den havsbotten sägs det ;)


Sv: Jo..finns en liten klingon i varje människa tror jag med ;)

2013-05-09 @ 11:57:52
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0