Skatte höjning på olja/bensin

 

Söndag solen lyser! Det kanske blir en liten båttur underdagen idag då vi kommer åka från stugan sent ikväll då det kommer vara för varmt i bilen för katten. 

 

 

 

Läser om flygkatastrofen på San Francisco flygplats. Verkligen en otäck olycka som fick ett hyfsat bra avslut. Läser att en Samsungchef twittrat om kraschen.  Sedan har ett förarlöst tåg spårat ut i Kanada. En tankeställare till alla som vill ha transporter av varor och folk med det kollektiva,

 

 

Är det någon som vet om det finns något av våra partier som kommer lämna bensin/olje skatten ifred och istället låta kollektiv trafiken få bekosta sin verksamhet själva. Tror det är dags för dessa låtsas åkerier att få driva sin verksamhet som vilket annat privat åkeri. Undrar hur mycket som går i bidrag för att kollektivtrafiken ska kunna åka med halv eller hel tomma bussar/tåg?

 

 

Nog om bekymmer!

För det som känns tryggt är att någon av våra statliga myndigheter gått ut med att alla jordgubbar som säljs med kartonger som det står Svenska jordgubbar på är svenska. Inte skulle svenska odlare/importörer luras om det, då de alltid följer våra lagar samt alltid ger sina rumänska plockare lön enligt kollektivavtal.

Nu är det kaffe dags samt släppa ut katten.

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Svenska jordgubbar?
Efter allt som varit så har jag gett upp...jordgubbar som jordgubbar..jag tar för givet att de är från Sibirien allihopa så slipper jag bli besviken.......!



sv: Har ett bolag här i stan där en gubbe finns att tillgå när det gäller vin och andra produkter...fast i övrigt vet jag faktiskt inte..du kan ha rätt :(

2013-07-07 @ 10:07:41
URL: http://pratqvarnen.egetforum.se/
Postat av: Micke

Hade varit gött att ha båt också en dag som den här. Men hojen funkar också hur bra som helst... :-)
sv:
Hahaha
Det där var riktigt fyndigt! ;-)
Visst var jag en riktig turknutte. :-)

2013-07-07 @ 23:18:30
URL: http://loveliferock.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0