2:a Advent "Tänd ett ljus för kommunen"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var ute vid stugan igår och mattläggaren är klar så nu borde de komma igång med toa och dusch. Samtidigt är man lite rädd för att de ska ta julledigt när som helst.
 
 
 
Snö hade det kommit på väg ut till stugan, med där ute knappast något så  gubben Sven hade tydligen missat ön då han hälsade på i Sverige.
 
 
Igår inhandlades två julklappar till tjejerna, så ni har vi påbörjat julshoppingen. Nu är det verkligen full fart i alla shoppingcenter. Fast det var ganska mysigt att gå omkring och titta på folk hur de stressade runt i butikerna, helst alla småbarnsfamiljer. Skönt att den tiden är förbi.
Tittade även lite på mobiltelefonen igen och vet inte om det verkligen är en livsviktig sak för undertecknad. Vi får se hur det blir. Frågade frugan vad hon ville ha i julklapp, det räcker med ett par jeans blev svaret. Då kanske ni förstår att denna gubbe började fundera på om en ny mobil till mig själv är försvarbart. Är det detta som kallas för kvinnlig list?
 
 
 
 
Var sedan med återvinning som det heter så vackert. Kommer fram till stationen där man alltid lämnat sina tidningar och allt skräp. Vad har vår kära kommun gjort, de har  lagt ned denna utan vidare och nu inför alla helger! intelligenta gubbar och gummor inom kommunen tycker jag. Så mitt andra ljus kommer tyvärr inte tändas för att minnas Mandela utan för att sörja över bristen på kompetens inom kommun och landsting. Varför inte lägga ut kommun och landstingsledning på något bemanningsföretag i Rumänien. Sämre kan det inte bli, utan vi kommer tjäna in stora skattepengar på löner. 
 
 
 
Veckan som kommer är en av de tuffa veckorna gällande arbetet, så det kommer bli sena kvällar tyvärr. Fast det är bara fem dagar så det har man överlevt tidigare och kommer lyckas med detta även i år.
 
Ha en skön söndag och 2:a advent ute i stugorna samt förbereder ordentligt för nästa Gubbe som snart kommer till vårt fosterland.
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Ett par jeans var ju en försynt önskan! Här tror jag att vi tvingas ge varandra varsin kyl / frys! Inte så romantiskt och inslagningsvänligt men av nöden.
Ha en fortsatt trevlig advent

2013-12-08 @ 08:05:59
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Gubben

En riktigt bra julklapp tycker jag.

2013-12-08 @ 10:40:13
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Micke

Så lite snö hos er... Hos oss har vi ett par dm... :-O
Jag har inte börjat med julshoppingen än, tar det som jag brukar, i sista minuten. :-)
sv:
Jovisst är vi lugnare än våra damer, men den här "manliga" stormen var oväntat långdragen. Han höll ju på i ett helt dygn. Så långsinta brukar väl inte vi män vara??? :-)

2013-12-08 @ 12:27:38
URL: http://loveliferock.blogg.se
Postat av: Gubben

det började snöa här i eftermiddags så nu har vi det vitt och fint säger alla grannar.

2013-12-08 @ 16:56:32
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Soffie

Bra att hon säger vad hon vill ha min gubbe säger aldrig vad han vill ha så det är alltid svårt, men jag brukar göra en fin kalender med 12 fina bilder från året som har gått och det uppskattar han...har ni inte fått någon snö? Må bäst

2013-12-08 @ 20:11:47
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Pernilla

Till och med Gotland har fått några centimeter snö. Men det ska regna bort i morgon igen.
/P

2013-12-09 @ 09:32:10
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Snejky

Håller verkligen med om detta med inkompetensen... Bra sagt...
Vi har fått lite snö & vips så stod hela stan still i trafiken.. Satans jobbigt att det blir så varje år...
Hos mig e julklapparna färdiga. Orkar bara inte snurra runt med alla stressade varelser ute i handeln...
Take Care.....

2013-12-10 @ 02:07:30
URL: http://ebba.webdon.nu/
Postat av: AnnaKK

Dina ord om kommunen var BRA!! :-)

Här har vi återvinningsstationerna kvar, men det beror kanske mest på att de har så mycket annat fjant för sej i kommunhuset!? 8-X Häromveckan avskedade de kommunchefen i samband med ett extrainsatt kommunstyrelsemöte, och nu bråkas det för fullt om personen som var tänkt att ta över den tjänsten. STÅNK!

Här har vi långt om länge bestämt oss för att vi inte ska ge varann några julklappar, utan var och en får köpa vad den vill till sej själv (och betala den själv dessutom! Hårda bud, alltså!! ;-D). Så nu försöker maken och jag komma på något som vi kan köpa gemensamt och som båda vill ha och använda. Men det är ju nästan lika svårt som att köpa julklappar till varann!? 8-/

2013-12-10 @ 08:28:38
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: annika

Ja nu börjar det bli fullt med folk i alla affärer, jag nöjer mig med Ica idag.
Här har de yrt snö i blåsiga vindar idag, så där så det sticker i ögonen. Tråkigt.
Ha en skön helg!

2013-12-14 @ 14:17:42
URL: http://amatankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0