Dressman/HM Service eller Facebook

Lördag morgon sitter med en kopp kaffe och tittar på tv 4 news att de fångat bombmannen i Boston. Skönt för alla parter. Undrar hur det skulle kännas att vara jagad av 9,000 amerikanska poliser?

 

 

Snart dags för den årliga arbetsdagen med husföreningen. Vi börjar klockan 10,00 så man hinner med en kopp kaffet till innan man ska gå ut och vara social.  Sedan blir det att fixa i ordning på utemöbler samt fixa till lite på tomten.

 

 

Har inhandlat en ny jacka och lite skjortor samt två par byxor inför sommar/vårsäsong. Dessa inhandlades på en Dressman butik i staden där man får verkligen samma service som i märkeskedjorna, förutom HM då de har mer bekymmer om sina mobiltelefoner och skitsnack med kollegor än idioten som kommer in i butiken för att handla. Hur kan man överhuvudtaget komma på iden att störa personalen på HM? Stör inte personalen på HM, tänk på att de måste hinna med Facebook och twitter samt fika! Gå till Dressman där lever den gamla hederliga servicen till kunden än! Grattis Dressman till kunnig personal !!

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Nä..besöker aldrig HM jag..dressman har faktiskt bättre service..ja..vad som helst ger bättre service än dem om man ska hårddra det...tvi vale. :(

9000 poliser efter sig...måste vara nån typ av rekord :)

2013-04-24 @ 19:02:39
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0