Snart Läggdax!

Vilken trist årstid vi befinner oss i !!

 

Regn och åter regn, mörkret kommer allt tidigare samt kylan börjar göra sig påmind att den vill krypa in i vår märg. Säkert står gubben frost och myser i hörnet med en underbar vi o svinkall vinter med snöstormar och blåst.

 

Fått upp båten för vinterförvaring snart dags att plocka in utemöbler grill och allt det som gör att man tycker livet är underbart. Snälla ni kom nu inte med frasen ”det blir ljusare när snön kommer”. Det som gör att det är ljust är solen och inget annat!

 

Det enda positiva är väl glögg premiären som snart kommer infinna sig. Är det någon som smakat Blossa 12,har tyvärr inte hunnit införskaffat den ännu.

 

 

Ska försöka ta några semesterdagar under hösten för att fixa med att ordningsställa inför stundade årstid. Ska verkligen bli skönt att bara få rå om sin dag själv utan att lägga på sig den där masken som säger att man trivs med kollegor och sitt uppdrag för att få lite försörjningsstöd för det är väl det lönen egentligen är?

 

Vad är positivt? Troligtvis att lönekontot har pengar för tillfället, innan alla räkningar fått sitt.

 

Vadå, jag gammal grinig gubbe??

 

Längtar reden till nästa sommar!


Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..lite ruggigt blir det ju nu en tid framöver, men..bara att bita ihop, hoppa baklänges runt huset tre varv mumlande som ett mantra att snart är det sommar igen.

God jul.

2012-09-30 @ 15:14:24
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0