Angående röda dagar,SAS och AMS

Så har vinter tiden även gällande klockan infunnit sig. Så nu är det bara att ställa in grill o ute möbler.  Ska åka till mina föräldrars grav inför alla helgonhelgen och sätta upp lyktan samt lägga ut en krans. Varför har vi lagt till halloween till våra helger?  Har aldrig förstått vad den helgen har med våra seder att göra, kanske vi ska införa alla helgdagar som finns runt jorden i Sverige. Skulle visserligen inte göra så mycket om det innebar fler röda dagar!

 

 

Kan inta låta bli att kommentera det som det pratats om i media de senaste dagarna, SAS.  Ena dagen konkurs varning, nästa dag vinst varning. Skulle vi vilja ha de personer som sköter ekonomin för SAS till våra ekonomiska rådgivare? Svar nej! Tänk er själva att hoppa mellan förtvivlan och glädje varannan dag. Varför går ett flygbolag dåligt som ägs av tre länder, då grannen som äger sitt flygbolag själv verkar klara sig hyfsat.(Finnair).  Kanske är det så: ”ju fler kockar desto sämre soppa” .

 

 

Arbetsförnedringen ska kanske få konkurrans. Vilken toppen idé!! Kanske kommer de hamna i samma läge som SAAB. Ett minne blott! Inför arbetslöshetspeng liknande den som kallas skolpeng!

 

 
Skönt att det verkar som det gått relativt skapligt för USA med stormen Sandy. Skönt för Obama!
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..helgdagar där, förra fredagen hade vi nån muslimsk högtid, så nästan hela skolan var ledig.
Ja..varför inte?

Är gärna ledig då jag med ;)

2012-10-31 @ 17:51:06
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0