Fredag

Fredag igen. Känns verkligen skönt att denna vecka har gjort sitt. Har på något sätt inte varit med varken privat eller på jobbet.  Så nu är det bara att invänta frugan för att packa bil för färd till stugan.



Det blir att jobba i trädgården samt fixa lite med båten, tvätta av den efter vinterförvaringen. Sedan blir det hockey till kvällen, får verkligen hoppas att de blågula klarar ryssen. Sedan blir det kort vecka nästa vecka, skönt!  



Har i veckan följt debatten i massmedia om att fackföreningarna börjar ställa krav på ”Lövet”. Borde inte fackföreningarna sköta sin roll inom arbetsmarknaden istället. Att företag använder billig arbetskraft känns ganska självklart, men att facket går med på att de gör de tyngsta och sämsta sysslorna. Hur tänker handels? Samtidigt kan man undra om nu fackföreningar ska engagera sig politiskt, varför inte kolla upp denna hutlösa utgiftsmaskin Arbetsförmedlingen? Förslagsvis inför en arbetslöshetspeng där den arbetslösa får välja vem som ska sköta hans vidareutbildning eller sköta a-kassan. Varför ligger den hos facken då det sitter en inkompetent organisation(Arbetsförmedlingen) som leker kungar över våra surt förvärvade lönepengar. A-kassan är inget annat än som pensionen innestående lön!  

 



Sedan har vi vår lille Nuder, kommentarer är överflödiga! Fast en kommentar måste vara att han gått i en bra skola hos magister Göran!







Nu är det dag för fredagsmys!

   

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Nuder? Får kolla vad han ställt till med sen...missat nåt antagligen här.



Ja fan..fackföreningarna där..komme ju snart att byta bransch (igen)..har ju hela tiden varit med i Metall där då jag inte fått nån fast anställing..men jag vet att de kommer skicka mig till kommunal....finns det ingen fackförening med "stalinistisk" inriktning?



Nån fackförening som ännu står på arbetarens sida??



Trevlig Lördag på dig :)

2012-05-12 @ 12:05:53
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0