Vad är det som händer med våra banker?

Håller vi på att fördumma oss själva i vårt kära fosterland?




Om jag förstått allt rätt så pågår det revolter runt om i världen och vi skickar svenska pojkar och flickor runt om i världen för att försvara den västerländska levnadskulturen. Vad pågår då samtidigt i våra stugor. Jo hur ska vi modernisera våra kök eller ska vi piffa upp badrummet. Detta kan vi lösa genom frikostiga lån, fast alla ekonomer oavsett politisk hållning i vårt land varnar för lånebubblan.



Samtidigt så kommer många utförsäkras och sjukvården är bristfällig fast vem bryr sig när vi kan se Ingmar Stenmark i bar överkropp med en snusnäsduk på huvudet. Uteliggare vad är det jämfört med mamma byter hem för en vecka!



Sedan finns det alla ensamma runt om i landet som givetvis borde förstå att vi vill skratta år dem i ensam mamma söker eller bonde söker…! Så sitt inte hemma vid köksbordet o tjura utan kom ut och gör tv underhållningen trivsam för oss andra!



Det finns faktiskt ett program som speglar verkligheten i Sverige idag!



Inte är vi smartare än en femte klassare!



Det senaste som verkligen måste vara ett bevis på att vi är i nivå med femte klassare (ursäkta alla barn), måste ändå vara våra kära banker som går ut och hotar med att de kommer flytta utomlands!


Men för helvete flytta då !



Fast våra pengar ska vara kvar i Sverige samt innan ni flyttar ska ni betala tillbaka allt som vi fått hjälpa er med när ni lekte affärsmän!



Lycka till i Albanien bankfolk!! 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Jodå...låt dem flytta..då skiter det sig ännu mera för dem då de antagligen inte kommer kunna fortsätta med sina smutsiga affärer som de pga svensk lagstiftning kan göra.

I många andra länder skulle de skjutas för sitt beteende..! :(



Nä...undrar om jag inte skulle tapetsera om badrummet här? ;)



2011-04-07 @ 19:08:38
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0