Hallå politiker!

Just nu haglar vallöftena över oss!

Bättre skola, osv.

Fast varför är det ingen av våra politiska partier som berättat om hur ska vi effektivare kunna handskas med de skattekronor som kommer in till statskassan. En kostnadsmaskin som tydligen får kosta hur mycket som helst utan att ha några som helst redovisningsskyldigheter är arbetsförmedlingen.

Tänk hur mycket vi skulle kunna lägga på sjukvård osv. om vi drog ned denna hutlösa kostnadsmaskin till en tredjedel.

Alla klagar på Försäkringskassan och visst kan man diskutera hur de handlägger olika fall, fast de har egentligen bara gjort det som de blivit ålagda av denna och den förra regeringen. Sänk sjukfrånvaron i Sverige.   

Exakt samma åläggande fick arbetsförmedlingen av båda regeringarna och av den senaste har de även fått hjälp av privata coacher. Har de lyckats? NEJ!

Nu tror jag att det måste finnas någon modig politiker i detta land som kan stampa till med foten och förstå att denna anläggning bara är en utgift!

Så kära politiker hoppa över skatte höjning/säkning samt höjning av punkt skatter. Använd ert inflytande som ägare av denna kostnadsmaskin! Fast det kanske är modet som saknas hos våra politiker.

Byt nu inte bara logga ännu en gång, utan byt ut det som finns innanför dörrarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0