Vilket parti ställer upp?

Önskelista till valet!

 

  1. Lärlingsplatser! Visst kommer ungdomen att få en sämre ingångslön. Fast det har de redan genom Arbetsförnedringens arbetsmarknadspolitik!
  2. Sänk de statliga och kommunala samt landstings lönerna! Är det rätt att vi betalar dessa hutlösa löner till chefer som inte förstår vad namnet chef betyder?
  3. Höj lönerna för sjuksköterskor och lärare istället.Det är detta vi behöver, inte slapp huvuden som lyfter minst 130 000:-/månaden.
  4. Det går bra för Sverige! Varför pumpas det in mer pengar till arbetsförnedringen och jobbfabriken då? Minska anslagen med minst 75 %
  5. Sälj ut det sista monopolet! Kommentar överflödig!
  6. Sänk pensionsåldern till 60 år! Då kommer ungdomen in i arbetslivet. Givetvis kan vi bara få ca 48 % av vår inkomstpension, fast vad gör vi inte för våra ungdomar!
  7. Behandla alla med respekt! Gör vi det med alla flyktingar idag? De kan få stanna i landet i ca fem år för att sedan bli utslängda! Är  en human människosyn?
  8. Öka invandringen! Visst kan vi ta emot fler! Kan vi slänga ut skattepengar på statliga direktörer, så har vi råd med detta!
  9. Allmän -A kassa! Kommentar överflödig!
  10. Hårdare redovisning av hur våra redan inbetalda skattepengar har och används! Med skärpt redovisningsplikt samt att direktörerna för de verk som "slarvar" är personligt ansvariga. STÄLL KRAV! Då behöver även de rödgröna slippa höja skatter!
  11. Privata vindkraftverk! låt villaägare,fastighetsägare finasiera och bygga egna vindkraftverk. Givetvis ska de inte behöva betala avgifter till Vattenfall osv. Vid en full utbyggnad av egna vindkraftverk kan vi riva kärnkraftverken återställa de älvar som vi på 50 och 60 talet förstörde vid dammbyggen! Detta kommer att skapa ca 250 9997 jobb. Eftersom återställningen kommer att ske med hacka och spade som är det mest miljövänliga alternativet. Återställningen kommer ta ca 74 år, vilket betyder en trygg anställning!

Kommentarer
Postat av: En förnedrad Fas 3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7445069.ab

Är detta sant?

2010-07-09 @ 17:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0