Framåt

Nu har man äntligen kommit ut ur den mörka tunneln.

När man famlade omkring i mörkret så kom man faktiskt till insikt om hur värdefull familjen är. Det går inte att bara se svart på allt det räcker med att massmedia matar oss med detta. Samtidigt finns det ett gammalt talesätt som säger ”släkten är värst”. Tror att det stämmer mycket bra gällande den släkt man får genom olika band som knyts i livet. Fast det är inte släkten man inlett ett förhållande med.

Så nu känns allt bra och du tittar vi framåt. Visst kommer man att få en del bakslag fast det är av misstagen man lär sig. Vad händer under ljuset och värmens period? Tror att för egen del så blir det att vara i vårt kära fosterland. Det beror givetvis på hur vädret blir samt kronans utveckling gentemot övrig valuta. Ett spartips är att istället för köpa in nya dyra utemöbler fixa till de gamla med ett slippapper samt olja eller färg. Total kostnad ca 500 kronor. Ny möbelgrupp minst 3000 kronor. Vänta med sådana inköp till mitten av juli eller till hösten för då kommer det bli en REA som heter duga. Åk ut med era familjer campa eller bo på vandrarhem. Hotell går bra med efter att ni verkligen prutat på priset. Förra årets sommar kläder duger alldeles utmärkt i år med. Satsa på era barn istället. Umgås med utflykter och gå ut och kosta på er en middag.


Det som är viktigt blir att efter sommaren känna sig utvilad samt peppad inför höst och vinter. Satsa era pengar på ett liv fyllt av upplevelser istället för prylar som ändå är omoderna när ni lämnar butiken.

En annan sak som man kanske borde tänka på är helgen valborg och första maj.


Valborg firar vi in våren med eldar och fyrverkerier samt kraftig fylla, Okej det anses som ett gyllene tillfälle att få festa loss, så låt gå för det. Men första maj, vad har den för funktion idag med alla skandaler inom Lo och socialdemokratin. Är det bara ett desperat sätt för dessa att få oss att minnas hur de fungerade en gång i tiden?

Kanske dags för att lägga ned första maj då den saknar verklighets anknytning i dagens samhälle.



Dags för kaffe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0