Regn

Just nu är det molnigt och det blåser som bara den. Snart kommer regnet. Det behövs verkligen regn, men samtidigt så är man lite rädd för att förra årets sommar ska upprepa sig, med sol fram till midsommar sedan inföll en konstant regnperiod.

 

Nu har det precis börjat regnat. Vilket måste vara bra för alla skogsbränder vi har runt om i vårat land. Typiskt att precis fått i båten så nu måste man bekymra sig och att den flyter.

 

Fast vi får väl hålla till goda med solglimtarna i våra liv just nu.

None

 

Skönt att Sverige lyckades vinna över Grekland. Tror själv att den matchen var livsviktig för fortsatt spel efter grundserien.

Vi får hoppas att vi kan rubba Spanien med, Vilken skräll det vore!

Ryssland tar vi hur lätt som helst.

 

Annars är det bara att jobba på samt se om det finns några andra jobb lediga. För visst skulle det vara roligt med ett nytt jobb igen! Trivs bra där jag är, med ombyte förnöjer säger man.

 

Är det någon mer som tänkt på att om sex månader så sitter i julstöks bekymmer med snö slask och minusgrader. Visst låter det positivt!

Fast först ska vi fira midsommar! Vilket firande egentligen, Festa för att nu vänder det mot mörkare tider igen! Fast nu gäller det att njuta av sommaren, som vi får hoppas blir bra med solig dager och att alla runt om i landet får en skön semester med sina nära och kära. Tänk bara på att ha inte för stora förhoppningar samt planera inte sönder semestern utan Tag dagen som den kommer och passa på att leva och umgås!

Håll i pengarna, det går att ha det skönt utan att de behöver rulla!

Ett tips är att det finns mycket att se och göra runt om där man bor.

        

Kommentarer
Postat av: Ann

Aha det är så det ligger till:)

2008-06-11 @ 11:35:19
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0