Måste bara ha och har beställt den.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Släpps idag!!! Blue and lonesome.!
Beställt den, kommer om några dagar.
 
 
 
 
 
Bilden från filmen Havanna moon. Har verkligen drabbats av Rolling Stones  yra just nu. Kanske inte världens bästa musiker, men troligtvis världens störta rockikoner och troligtvis bland de bästa musikerna i världen just nu.
 
 
Samtidigt så känns det som detta är är nog det enda som upplevs positivt i världen just nu. Hur kommer 2017 bli egentligen?
 
 
 
 
Då den gamla stereon gjort sitt så det inhandlades en ny billig under Black Friday. Allt finns, är på 100 watt, kan ta emot via Bluetooth, ej skicka via Bluetooth samt andra finesser som var bra enligt yngsta dotter och hennes pojkvän.
Men inte uttag för att koppla in hörlurar. Den kostade bara 1000 kronor så den får duga. Får väl lyssna via datorn om jag vill ha på hörlurarna. Frugan och jag har lite olika synpunkter på hur högt man ska ha på volymkontrollen när man lyssnar på musik. Kanske därför jag kommer få hörapparater på bägge öronen samt har tinnitus.
 
 
 
Nu ska vi först tända ljus nummer två och förbereda oss för att fira  Kristus födelse. Eller är det Kalle Anka vi förbereder oss för🎅😜??
 
Nu är det dags att sova lite.
 
Håll drömmen levande!
 

Kommentarer
Postat av: Henrik Olsson

Man hoppas att 2017 blir ännu ljusare! :)

2016-12-03 @ 14:32:46
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0