Snart 2012Snart kommer 2012 med lösningar på alla våra problem!


Gott Nytt År!

Snart kommer tomten!

Nu tar vi julledigt från allt vad fas 3 och fas 15 heter mina vänner.

Hoppas att alla får en riktigt bra Jul samt att alla föräldrar förstår att det är barnens helg inte Bolagets helg. Så umgås med barnen istället för snapsen o julölen! Kanske är det detta som vi alla önskar oss då vi alltid pratar om en vit Jul!

 

 

 

God Jul !


Arbetsförmedlingen/Alliansen

Citat från text tv

60 procent kvar i fas tre

Av de drygt 10,000 människor som för två år sedan gick in i fas tre av regeringens jobb- och utvecklings -garanti är drygt 6.000 kvar.

Det visar siffror som arbetsfömedlingen tagit fram.

16 procent har fått arbete med de flesta av dem har någon form av lönebidrag. De som varken har jobb eller är kvar i utbildning har i de flesta fall gått i pension.

 

Nu kommer det bästa!!!

Arbetsförmedlingen anser att resultat är bra, men kan bli bättre????

 

Så skönt att veta var våra skattepengar som var tänkta till vård, skola omsorg hamnar på detta!

Är Alliansen trötta på att regera??
Måste kännas tryggt för alla SAAB anställda med dessa siffror!


Dax för gran!

Lördag ledig och vaknar 06,30 hur pigg som helst! Somna inte framför tv,n igår så där finns ingen ursäkt. Tog mina 2 glas vin som är brukligt för fredagsmyset inget fel där heller. Så nu sitter man här och väntar på frugan med en kopp kaffe, samt väntar på nyhetsmorgon. Tittat över tidningarna på nätet och allt verkar vara normalt för journalisterna. lite mord, lite sexskandaler, lite oroligheter ute i världen samt hur många hemma hos reportage som möjligt.

 

Vad kommer hända i helgen? Troligtvis blir det en sista shopping tur samt leta fram plastgranen för pyntning. Frugan kommer i vanlig ordning ”gnälla” över att det är mera ”levande” med en riktig gran.

Det jag ser, så ser jag en gran som barrar. Måste efter julen släpa ut en brun pinne då alla barr hamnat på golvet, dessa barr kommer sedan att finnas överallt i huset i minst sex månader. Anser att plastgranen måste vara en av världen sju underverk. Barr fri återanvänds i minst 10 år alltid grön behöver ej vatten. Så länge leve plastgranen!


Sitter och funderar på vad man egentligen önskar sig i julklapp, ska jag vara helt ärlig så vet jag inte något som jag verkligen önskar mig. Visst finns det drömmar, men dessa kan inte önska sig (kostar för mycket), så det får bli en jul med överraskningar i år.


Jul, jul strålande jul!

Förstår man tv o tidningar rätt så ska det braka loss ett riktigt helvete i natt!


 

Det har man tjatat om de sista dagarna. Det som man tjatar om är snö o blåst. Vilken överraskning! Detta är något alldeles nytt för oss i december månad. Då man åker med bilen så slås man av hur man är ute och bara vräker på salt. Skulle inte förvåna mig ett dugg om vägsaltet är slut när vi kommer in i januari.  Fast det kommer alltid komma en vår efter detta! Glöm inte det!


 

 

Samtidigt så ser man på tv att vi tydligen ”knallar” rakt in i en riktigt otäck Euro kris. Fast givetvis kommer vi i Sverige klara oss. För vi kan vi! 

Är det allt detta som vi ska tänka på när vi sjunger

jul, jul strålande jul?

Så inför julshoppingen tänk till minst en gång till innan ni drar era kontokort i affärerna!

Varför inte ge bort ett sparande i jul, istället för den där parfymen eller whisky flaskan?

 

 


December

Så har årets sista månad gjort entré.

 

 

Det återstår julfirandet med mat, dryck klappar och givetvis Kalle Anka. Kalle har enligt min mening verkligen blivit en tradition som symboliserar den svenska julen. Tror alla präster i svenska kyrkan sitter och undrar hur kan en tecknad seriefigur få ett så stort utrymme under denna helg som egentligen är deras ”boss” helg. Sorry grabbar även där har amerikanska kulturen tagit svenskarna till sitt hjärta.

 

Snart får man fundera på hur har 2011 varit och vad förväntar vi oss av 2012. för egen del så får jag säga att 2011 har varit ett bra hittills. Fast 30 dagar återstår där det kan hända mycket. Visst är jag positiv! Trivs med jobbet och har det mycket bra på det privata planet med . Vad kan man mer önska sig? Kanske ska det vara dendär tips eller lottovinsten. Kan även vara att en av tjejerna från Postkodlotteriet knackar på min dörr!  Visst kan man ibland längta till den där tiden då man blir pensionär och kan sitta med en kopp kaffe samt läsa hela morgontidningen. Nu tittar mest igenom tidningen och fastnar för någon eller några rubriker. Så visst finns det saker att längta efter.

Så fortsätt att drömma mina vänner, för hur skulle livet vara utan drömmar?

   


RSS 2.0