Twitter/Facebook

Idag när jag var och tankade min bil så slog det mig att ”macken” var överfull med folk som helt plötsligt skulle tanka sina bilar.

Kunde det bero att det hade via facebook gått ett ryckte om att jag var på väg med min bil eller hade de läst på twitter om detta fenomen. Vilket det var om det nu var något av dessa, får vi troligtvis aldrig reda på, fast sidan nu tankar jag min bil på facebook har den senaste tiden slagit rekord i besökare.  Detta måste bero på att vi i dagens media samhälle kanske inte klarar av att göra en sådan simpel sak som att tanka bilen utan att kanske kolla om det finns andra runt om i världen som tänker precis så som man gör själv. Vad kan detta fenomen bero på? Brist på sysselsättning eller brist på vänner? Kan det vara så att vi alla vill bli kändis i skvaller pressen för våra bisarra tankar som får oss att framstå som ”innefolk”. För visst måste ett av de största målen vara att bli känd! Då kommer gräddfilen som alla vill glida på samt vänner kommer finnas i överflöd. Tänk bara på alla viktiga gratis produkter man får hemskickade för att prova och skriva om. Sedan kan vi alltid snacka om solidaritet så länge det inte drabbar oss själva till att göra uppoffringar. Tro nu inte att jag gnäller på er alla andra, för jag är precis likadan själv.

 


Nu börjar de där sega veckorna som man måste släpa sig igenom innan semester perioden infinner sig. Själv har jag som sagt några veckor kvar, så det blir att knega vidare och möta alla husbilar, husvagnar och träffa de som finns i dessa vid rastplatser runt om i landet.Samtidigt är det hur skönt som helst att slippa bekymra sig för att man måste se fräsch ut på stranden, Fast har man gjort det någon gång?


vem styr Aftonbladet?
Är det detta som är svaret?

Sommar tankar

Så är det äntligen sommar. För juni tillhör som bekant en av de tre månader som får oss svenskar att leva upp och bli lika sociala och pratglada som vilken spanjor eller italienare som helst. Nu kan vi äntligen njuta av varma sommarkvällar och slippa tänka på att el för att värma våra stugor kostar för mycket. El förresten, hur kommer vi i övriga Europa bli ihåg komna när vi själva knappt vill ha kärnkraftverk fast staten (Vattenfall) ska stämma tyska regeringen för att de vill stänga några kärnkraftverk? Kan bli minst lika intressant som Europas diskussion angående greklands ekonomi.


Törs vi åka utanför våra gränser i sommar när staten ska stämma alla sina bröder utanför Sveriges gränser. Detta måste enligt mitt sett att se på saken händer när statare leker affärsmän. Då de flesta av våra företag som finns kvar med svenskt ägande får någon form av bistånd av staten så är det kanske så att de alla är statare?


Sedan har vi vår stackars kung som likt en gammal sosse inte minns om han varit på porrklubb.


Herregud grabben, erkänn o be om ursäkt för vad som har hänt. Tror majoriteten av oss dödliga fullständigt skiter i vad du gjort i historien. Fast visst måste vi erkänna att det samtidigt är lite konstigt för oss att gnälla på Italien, när vi och våra höjdare inte är ett dugg bättre än deras.


Samtidigt måste man undra om Alliansen gjorde allt som de hade kompetens för under förra mandat perioden, för just nu kommer de eller gör inte ett skapandes dugg utan bara njuter av makten.  

Kan kännas som om de alla är i starkt behov av en lång semester efter 2014. Tror att det verkligen är dags att börja leverera nu för dem. Samtidigt så måste oppositionen verkligen vara lite nervösa nu. För vad ska man skylla på om de inte räcker hela vägen fram 2014?Nej nu är det dags för att njuta av sommaren mina vänner!


RSS 2.0