snart 1.e Advent

Så är det snart 1.e advent fram med adventsstakar och pynta upp i alla fönster. Glöm bara inta att släcka alla levande ljus samt kolla upp så alla brandvarnare fungerar i ers hem. Ser samtidigt att vi tydligen ska få besök av en dam i landet vid namn Berit vi får hoppas att hon inte blir lika djävlig som den där Gudrun var när hon hälsade på hos oss i vårt fina fosterland. Till min förvåning så har tydligen det sista Stalinistiska fästet i Europa beslutat att saluföra blossa årgång 2011 i specialsortimentet!! Släpp vinerna fria i vårt hemland! 

Hur har det gått med min kamp mot vågen vid vikt kontroll än så länge leder tyvärr vågen, fast skam den som ger sig!  Så det blir att hålla i hatten under de närmaste dagarna! Håll med om att det är underbart härligt att vi fortfarande kan se marken och våra gräsmattor. Har bara skrapat bilrutan max 5 gånger under oktober, november. 

Samtidigt kan man inte låta bli att förundras över hur man kan lyckas med en bedrift som är att totalt missa ett gyllene tillfälle att bli det största partiet! Tror att Juholt kommer hamna i historieböckerna som mannen som totalt schabblade bort något självklart! För man kan inte med bästa vilja i världen påstå att de styrande gjort och gör som vi trodde 2006 eller 2010. Så fortsätter det på den inslagna vägen så kommer vi troligtvis få en regering som kommer sitta kvar för att alternativet var rent ut sagt så djävla dåligt! Detta måste i sanningens namn vara ett slag underbältet på både opposition och regering.


Hör precis på tv att 50 miljoner amerikaner är beroende av ekonomisk hjälp. borde inte detta gemföras mot hela Europa och inte enbart Sverige? 
Trevlig Advent mina vänner!  Eller ska kanske skriva  guldkryckan!

 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Trevlig advent på dig med :)2011-11-25 @ 12:39:28
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0