Dag 3

Dag 3

Så är dag tre på semestern tillända snart. Vad har hänt idag, inte mycket det blev en slappar dag efter att ha pysslat med mina brädor som jag inköpte dag 1. Har bytt lite sådana på huset samt givetvis klippt gräs. Ingen båttur då det givetvis fanns moln himmelen.

Har varit ute och plockat lite svamp o blåbär i skogen. Blåbär finns i mängder, fast svampen räcker till en macka.

 

Kvällen har bestått av givetvis grillning samt tittat på mat Tina, hon är det enda matprogram som jag personligen kan se. Vilken tjej att kunna ”flörta” genom tv rutan! Såg även på nyheterna, där man slog ett slag för turismen i Sverige. Den drar in mer pengar än vad bilindustrin gör. Vem mer än journalisten är förvånad!?

 

 

Samtidigt så är det skönt att ta varje dag som den kommer och inte ha något inplanerat. Ibland kan man faktiskt sakna perioden mellan två jobb. Enbart detta att man styrde sitt liv själv, vilket man gjorde som egen företagare med. Fast man måste leva och då är en anställning tryggare. Så det är bara gilla läget som en del säger. Vädret; inget regn fast som sagt var der det moln på himlen.

 

Imorgon ska det bli konstant regnade över gamla Svedala enligt alla väderprognoser, så det blir att hitta på en utflykt över dagen. Får se vart bilen hamnar kan bli någon lite mysig stad utefter östkusten.

Nu väntar sängen, godnatt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0