Ny månad!

Har just ätit middag och sett lite på nyheter i tv.
Tittar ut genom fönstret och ser att det fortfarande är snö och kallt. Tänker då på hur man ska klara av denna period fram till att det blir vår. Fast man har överlevt förut!

Hoppet står till att våren och sommaren kommer bli underbar i år.

 

Ska packa bilen för att ge mig av på en liten sälj och kundinformations runda. Det brukar alltid vara trevligt med nya bekantskaper, hoppas bara att det blir lite inkomster med. Samtidigt har jag surfat runt för att hitta billiga hotell då dessa blir en kostnad för firman. Vilka prisvariationer det finns ilandet och varför dessa hutlösa skillnader mellan veckodag respektive helg? Givetvis beror detta på att under veckan är det bara företag som betalar. Fast tittar inte svenska företag på sina kostnader längre?

 

 När man ligger ute på vägarna så kan man inte låta bli att fundera över hur miljösnacket om att vi blivit bättre med utsläpp. Tycker personligen att det inte varit så här mycket trafik som det är just nu på våra vägar. Då befinner vi oss i en lågkonjunktur!

Så efter höstens val så kommer väl bensinen höjas till minst 25:-/litern. För det är väl då vi hamnar i en högkonjunktur?

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Tjena Mhats...undrar hur länge de ska fortsätta höja bensinpriset?

Går inte smärtgränsen vid 11-12 kr?

Så sas det vara för ett tag sen, men nu är det väl ännu mer?

Nä, håller mig till spårvagn...mera kärnkraft! ;)



MVH Micke i gbg med ny blogg!

2010-02-03 @ 11:51:01
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0