16/12

JUL

Så är äntligen alla klappar inköpta. Nu är det bara julmaten som ska inhandlas och tillredas.

Sen kan man fira jul o nyår. Vi får verkligen hoppas att 2009 blir ett bättre år än vad 2008 blev.

Visst det hände mycket roligt under detta år, fast det känns som om ”krisen” o min situation gällande arbetsmarknaden är det man själv kommer att minnas.

 

Vi får hoppas att det kommer lösas sig over there, så Europa kommer igång.

Enligt de flesta så kommer detta att ta lång tid. Varför det?

Krisen kom som en blixt från en klar blå himmel eller var det så att finans världen visste om den, men stoppa huvudet i sanden.

Så som börskillarna på Nordea gjort gällande pensionssparandet. Hur kan man säga 500 miljoner kronor inte är någon större förlust i det stora hela? Känns tryggt med sådana bankmänniskor.

 Nog om kriser! 

Hoppas att vi alla får en skön och avkopplande jul o nyårs helg. Julmat o glögg samt julmust, givetvis kommer vi boka oss framför dumburken för att se Kalle Anka i år med.

Vad gör det att det är samma program varje år. Det är klockan 15,00 på SVt som gör att julen känns trygg!

Visst skulle det vara roligt med lite snö under julen, fast i min ålder så kvittar det.

Det som är kvar här hemma är att gå upp på vinden för att hämta plast granen. Pynta den o säga som vi säger varje år: Nästa år köper vi en riktig gran. Detta är också en tradition!

 

  

En rolig sak så här i slutet av året är när Sverige tydligen drabbas av jordbävning i Skåne så har enligt alla bloggar o tidningar mer folk än vad det bor i Skåne känt skalvet!

  

Vi måste vara extra känsliga för naturkatastrofer. Kanske en exportvara? Tänk själva en svensk står som vakt på en badstrand , han eller hon känner givetvis DIREKT när det är något på gång!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas också att det löser sig "over here". Det är inte roligt att höra om alla som går i konkurs, och folk som blir sparkade från sina jobb (speciellt nu innan jul), och sen höra att det inte kommer att bli bättre förrän om ett bra tag. Tror tyvärr inte att "The temporary building" Obama kommer att kunna lösa speciellt mkt heller.



Men jag är hoppfull ändå. Vi kommer att komma ur det hela.



Fin blogg du har föresten. God jul på dig!

2008-12-21 @ 18:42:16
URL: http://desertchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0