Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så har ännu en vecka passerat och man sitter vid sin dator för en summering.

 

 

Veckan har bestått at arbete och fixat nya pass som ska hämtas under nästa vecka. Tycker det går förvånansvärt fort att fixa nya pass.  Möte med föreningen i staden, där brandskydd och den ständiga frågan om fiber dök upp. Undrar om vi verkligen kommer få något fiber indraget. Beställt att fiberfirman ska gräva för kabeln och vid hembesöket sa de till frugan att vi var tvungna att flytta på en buske, fråga inte vad den heter. Förstod inte varför då jag fattat att de skulle komma med en liten grävare. Icke gör de detta utan det ska grävas för hand.  Vi försökte få bort den i veckan då handtagen till spaden gick av, så det blev en ny spade och ett nytt spett. På söndag åker busken bort.

 

 

Gällande brandskyddet så skulle styrelse se över vad som behöver göras, Sedan var det samma gamla visa om att en del kör för fort i området, barnen cyklar för fort och hur får bort all mopedkörning. Avgiften behövs höjas och en del tycker det räcker, samtidigt som man tycker att det och det ska vi göra. Ibland kändes mötet som en repris på filmen ”En man som heter Ove”.

 

 

En i området har haft sitt radhus till försäljning och om man säger som så att det är roligt för oss ägare med priset, så måste det vara lika tråkigt för köparen. Fast samtidigt så blir det billigare en att hyra något av de nyproducerade hyreshus som byggs i vår stad och det är inte Stockholm jag menar.

 

 

 

 

 

Jobbet rullar på som vanligt, fast börjar känna att det skulle vara roligt med något nytt de sista åren innan pension. Alla säger, var kvar då du jobbat där i 6 år. Samtidigt ser man hur ungdomar med familj och huslån vågar byta jobb. Varför ska inte en snart 60årig gubbe våga? Sedan vet man inte om man får något jobb, så troligtvis kommer man vara kvar, det är trots allt ett bra jobb.

 

Är nu ute vid stugan och fixat kaffe, tänt spisen samt släppt ut katten.

 

Ha en skön helg!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0