Ännu en vecka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så har man avverkat ännu en vecka för att höja den svenska bruttonationalproduktionen. Veckan har rullat på som sig bör inga större tragedier förutom att vägverket tydligen blir helt förvånade över att det faktiskt kan snöa i februari. Jobbet rullar på som vanligt, vilket är skönt, Man bara väntar på att det snart kommer börja djävlas. Fast varför oro sig för det i förtid, bara att njuta så länge det möjligt.

 

Gått igenom månadens utgifter och hittills ser det riktigt bra ut gällande sparandet. När barnen flyttat hemifrån så finns det helt plötsligt chans att spara en hel del. Besparingen kommer gå åt till nytt kök enligt frugan.

 

 

Vi har varit hemma i helgen eftersom vi varit på 60 års fest. Det var ett lugnt och stilla kalas då de egentligen varit bortresta över bemärkelsedagen,så det var bara släkten som var där. Tror jag ska försöka göra det också då jag fyller 60 år och det är bara tio månader kvar. Resa iväg alltså.

 

Mello var på besök i vår stad. Då Schyffert var en av värdarna känndes det onödigt att gå. För vi har ju redan sett att han är ett arsle då han var med  när det sändes från Slaka. Sedan läste man om hans såkallade skämt under genrepet, vem är släkt med honom på SVT ,då man anlitar denna byfåne.

 

 

 

 Schyfferthumor!

 

 

 

Kommer England gå ur EU? Vilka kommer sedan att söka utträde? Håller EU på att gå samma väg som Jugoslavien gjorde?  Är det ett sönderfallande europa vi just nu bevittnar? Hoppas verkligen inte detta!

 

När ska man egentligen få den där lotto vinsten man drömmer om? Det vore inte helt fel med en storvinst. För drömmar om vad man skulle göra, det har man. Så det är bara att fortsätta drömma för det blir ny lotto dragning nästa vecka.

 

 

 

Håll drömmen levande! 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Znogge

Visst kan man spara på ett helt annat sätt när man bara är två. Nytt kök tycker jag låter som en bra idé :D

2016-02-21 @ 10:32:35
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Henrik Olsson

Det är många som blir förvånade över snö och halka - oavsett vilken tid på året! :)

2016-02-21 @ 13:38:54
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Erica

Alltid härligt när man kan spara! :)

2016-02-21 @ 18:35:14
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Mia

Drömmarna kostar inget... och barnen flyttat ut! Visst går livet på plus!?

2016-02-22 @ 13:19:30
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Maria

Det där med att unna sig en resa då man fyller det tycker jag du ska unna dig. Sedan kan man väl ha ett sjudundrandes kalas och samla till en ny resa eller vad tycker du. Gillar din slutreplik, Håll drömmen levande. :)

2016-02-29 @ 18:03:30
URL: http://dammsamlare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0