Var tog Maj vägen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har det blivit Juni månad i kalendern. Undrar var tog maj vägen egentligen? Har äntligen fått i båten och fiskat lite. Det blev en gädda så nu har vi ätit färsk fisk igen. Det  jag tyvärr brukar missa varje år är strömmingsfisket när de kommer in till Östersjökusten. Fast iår blev det av, en plastpåse med färsk strömming blev det. Finns det något godare än färsk stekt strömming? Hur gott som helst. 
 
 
 
 
 
 
Trädgården iordning om ni frågar mig, frågar ni henne jag är gift med så har vi tydligen inte hunnit halvvägs med den. Påbörjat projektet med att rensa taket från mossa, vilket kommer ta en lång tid under sommaren då det måste vara uppehållsväder. Vem vill klättra på taket vid regn?. 
Man kanske ska ta och höra efter vad det kostar att leja bort det? enligt Ingas blogg så kostade det inte så mycket för dem.
 
Kommer sedan börja med målning samt omkittning av fönster på stugan. Vilket tråkigt jobb, fast det måste göras.
 
Vid radhuset kommer det nog bara bli att klippa gräset samt hålla efter häckarna denna sommar. Det är nog det som händer jämt där faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har blivit lite mer utgifter än vad som var tänkt under maj månad, vilket händer då man har både stuga och radhus.  Detta betydde stt sparandet sjönk ned till 6,000 kronor. Får nog vara nöjd med det ändå. Vi får se hur det blir när det är dags för Junilönen.
 
 
Jobbet "rullar" på förvånansvärt bra just nu, så där finns inget att klaga över. Skönt när man känner att just nu sitter man bredvid bra kollegor i den nya lokalen. Inga "finn fem fel" individer man har runt omkring sig så att säga.
VI har haft "kick off" vilket jag brukar tycka är hur tråkigt som helst. Fast de sista gångerna har denna gubbe börjat gillat det. Är det ett ålderstecken då man helt plötsligt börjar gilla att leka igen?
 
Hinner med att blogga då man kommer hem och det var ett tag sedan man gjorde det.
 
Under juni?
 
Givetvis blir det att fira midsommar och sedan får vi inte glömma nationaldagen.
 
Hoppas att vi får till ett besök till Stockholm under sommaren skulle gärna vilja åka ut med deras skärgårdsbåtar för att titta lite på Stockholms skärgård.
 
 
 
Hur kommer sommarvädret bli egentligen?
 
 
 
Ha det bra! För det är något som jag har!

Kommentarer
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Jag hoppas att värmen kommer med juni månad!

2015-06-02 @ 19:54:56
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Soffie

Hoppas juni blir en varm och fin månad men det ser ju inte lovande ut imorrn ska vi få mer ren här i Karlstad,jag sviker den svenska sommaren och sticker till Spanien i 17 dagar så jag hoppas det blir en spansk sommar för mej😍

2015-06-05 @ 20:13:19
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Inga M

Med ROT / RUT så blev takrengöringen inte så dyr, absolut prisvärt när man kommit upp i vår ålder och inte bör klänga själv på taket längre

2015-06-07 @ 11:49:23
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0