Lite ledighet

 
 
 
 
 
 
 
Lite ledigt denna vecka. Skönt med en vecka semester innan midsommar. Det hr brunnit på en av öarna bredvid hörde att det var ett naturreservat som man eldade på för att få fram faunan. Vadå naturreservat om man gör så?!l  
Har även varit nere vid pråmen i Puttgarden, helvete vad folk och vilka köer vid färjor samt motorvägen då man höll på med reparationer. Roligt med några dagar i Tyskland. Visst det blir lite dyrare än att åka över dagen fast samtidigt blir det lite "mini semester". Nu har man skattebefriad dryck så man klarar sommar höst.
 
Idag blir det att fixa iordning på tomten då det kommer bli strömlöst mellan 0,900-14,00. elbolaget håller på med att gräva ned elen i marken. Bra idé at få ned elledningarna i marken så kommer den förhoppningsvis hålla även då det blåser.
Sedan blir det att fixa bilen efter utflykten. blir alltid en massa skräp i bilen efter en semester tur.
 
Ska försöka se tjejerna i natt så det blir att vila under dagen också. 
 

Idag dör demokratin i Sverige genom att DÖ kommer troligtvis att rösta igenom en budget som en liten minoritet tror på .
Kommer Danmark klara av alla båtflyktingar från Sverige?

Sparandet kommer nog bli inställt över sommaren kanske kan vi spara 4,000 kronor på juni lön, vi får se om det kommer gå. 
Ha en bra dag!
 
 
  
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Kan bara instämma i att demokratin dog fram till 2022 när man manipulerade fram DÖ. Det är inte rätt att landet ska styras av en regering som inte har eller behöver söka majoritet för sina beslut.

Elledningar i mark är fantastiskt bra. Sedan vi fick det här så händer inget med elen vid åskväder. Förr var det hopplöst.

Elda för att få fram vissa arter gör man tydligen ibland. Gissar att det är länsstyrelserna som sköter sånt. Brandområdet efter skogsbranden i Västmanland ska ju bli ett sånt.

Ha en fin midsommar!

2015-06-17 @ 06:03:02
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0